2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش زمان برگرده به عقب تو اگه جای من بودی چکار میکردی

دقیقا جای توام فقط حامله نیستم😂دارم میسازم باهاش چون راهی ندارم 

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
کاش زمان برگرده به عقب تو اگه جای من بودی چکار میکردی

البته من شوهرم خیلی پولداره و رفاه کامل دارم فقط اخلاقش بده دهنش خرابه.ک دارم ب یه ورم میگیرم حرفاشو

سخت من نمیتونم چطوری میتونی

بخدا عاشقشم اونم عاشقمه.تنها چیزی ک کنارش نگهم داشته اینه بهش وابستم بی هم نمیتونیم.منم صد در صد اخلاقای بدی دارم ولی چون بی هم سختمونه کنار هم موندیم

چه اتیغه ایهه آشغاال بگو چه عنی هستی ک بخام بمونم باهات برین بهش لرو خونه بابات اگ آدم شد ک شد نشد ب ...

میتزسم از گناه سقط میترسم مادرم مریض چرا باید استرس منو بکشه میمونم تو خونم بره دادخواست بده تا جداشیم اینطوری حکم عدم تمکین هم نمیتونه بگیره باورت میشه تو شوکم انگار تو این دنیا نیستم

اون چی حرف جدایی میزنه؟

اره میزد الان میگه طلاقت نمیدم میخوای بری برو همینجوری ولی طلاقت نمیدم.خیلی میگفت منم ولش کردم رفتم.

میتزسم از گناه سقط میترسم مادرم مریض چرا باید استرس منو بکشه میمونم تو خونم بره دادخواست بده تا جداش ...

خب اخه تنهایی سخته بچه بزرگ کردن گناهش پای شوهرته  تقصیر اونه اینک انقد حساس سر بچه خب کان..دوم میزاشت