2777
2789
عزیزم نه پول دست خودش ادم خسیسی نیست فقط رفت تو اتاق بیرونم نیومده باورت میشه نمیگه این زن حاملس از ...

شاید داره ب اشتباهش فکر میکنه شاید پشیمونه رو نداره بیاد بیرون اگ اومد بیرون از اتاق دیدی ارومه بهش بگو حواب مثبته بهش بگو خودت عاشق بچه بودی خدا بهمون داد و یکم با محبت بگو شاید نرم شد اگه دیدی دادو فریاد میکنه باهاش حرف نزن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چکار کنم گناه بچه رو سقط کنم میگم تنهایی میتونم خودم بزرگش کنم ؟

به خدا توکل کن .به خاطر یه مرد بی لیاقت جون‌ یه بچه رو نگیر 

من که تونستم‌ بچه رو بزرگ کنم تنهایی شما هم حتما میتونی 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
چکار کنم تنم داره میلرزه میگه طلاقت میدم یا خودت برو سقطش کن یا خودت نگهش دار

نکنه زیر سرش بلند شده؟؟؟ 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم من فقط نگران بچمم یعنی الانفهمیده که باباش نمیخوادش؟

اون نی نیت خیلی با احساس تو در ارتباطه ینی خوشحالی و ناراحتی و استرس تورو میفهمه

نذار حرفای شوهرت تاثیری روت بذاره

دائم باخودت بگو من خدارو دارم

تو مادر خیلی خوبی هستی مطمئنم نینیت یه آدم بزرگ و موفق میشه

پرفسور حسابی رو هم پدرش نخواست و مادرش تنها بزرگش کرد

به حرفای مفت اینجا گوش نده...کسایی که بهت دستور سقط میدن خیلی از خدا بی خبرن

بچه تو شکمت با نوزاد یک ماهه هیچ فرقی نداره اگر میتونی یه نوزاد رو از زندگی ساقط کنی اونم میتونی...

عزیزم چند سالته؟بزرگ فکر کن احساسی پیش نرو یعنی چی بچه ام شنیده .....

وقتی نطفه بسته میشه بچه همهچیز رو میفهمه حال روحیمادر رو میفهمه برای همین میکن بارداریتون رو سعی کنید اروم باشه که تو روح بچه تاثیرداره

وقتی نطفه بسته میشه بچه همهچیز رو میفهمه حال روحیمادر رو میفهمه برای همین میکن بارداریتون رو سعی کنی ...

میگن اینو ولی آرامش از خودمون شروع میشه. دوره ی باری منم خیلی پر تشنج بود.. ولی خب یادگرفتم چطور دل خودمو اروم کنم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بهش گفتم خودم بزرگشمیکنم تو لیاقت پدرشدن نداری و حسرت دیدن بچه رو باید بکشی

اصلا اینجوری بهش نگو 

مگه نمیگی افسردگی داره 

حالش رو سعی کن بهتر کنی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم خودش بچه خواست حالا یعنیمیگی سقطش کنم؟

نه نمیگم سقط کن اصلا

میگم وقتی شوهرت مخالفه و حاضره طلاقت بده بخاطر بچه پس با آینده ی یه طفل معصوم بازی نکن

بشین حرف بزن باهاش

فقط خودتون مشکلتونو حل کنید نذارید کار به خانواده ها بکشه چون دردت میشه هزار درد

وقتی نطفه بسته میشه بچه همهچیز رو میفهمه حال روحیمادر رو میفهمه برای همین میکن بارداریتون رو سعی کنی ...

با این تفاسیر بارداری آرومی نخواهی داشت....

چندسالتونه؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اون نی نیت خیلی با احساس تو در ارتباطه ینی خوشحالی و ناراحتی و استرس تورو میفهمهنذار حرفای شوهرت تاث ...

عزیزم باهاش زیارت عاشورا میخونم نوحه گوش میدم نماز میخونم میدونم بچم خدارو داره ولی دیگه شوهرمو دوس ندارم چون بهترین روزام رو زهر کرد