بچهها من دخترم فقط کتونی سفید میپوشه و هرروزم باید بشورمشون ولی بعد از دو سه بار که میشوری دیگه انگار لکه ها میمونن روی پارچه و کفش کدر میشه شما چه شوینده ای استفاده میکنین واسه شستن کفشا و کتونیای سفیدتون؟ چیزی میشناسین؟ یکی از دوستام بهم گفت سیف میزنه ولی نمیدونم خوبه استفادش برای کفش یا نه خراب نشه ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میتونی از سیف برای تمیز کردن کتونیها استفاده کنی. البته قبل از استفاده، یکم روی قسمت کوچکی از کفش امتحان کن که مطمئن بشی رنگ پارچه تغییر نمیکنه. یه روش خوب اینه که سیف رو روی یه پارچه نرم بزن و باهاش کفش رو تمیز کنی. برای لکههای خیلی سخت هم میتونی یه مقدار از سیف رو با آب رقیق کنی و بعد با فرچه نرم بزنیش.
یه بار ازوایتکس استفاده کردم، ولی کفشها رنگشون تغییر کرد. بعد یکی از دوستانم گفت از سیف استفاده کنم. وقتی امتحان کردم، دیدم که خیلی بهتر از وایتکس عمل میکنه، لکهها رو میزاره ولی کفشها خراب نمیشه. از اون موقع همیشه از سیف استفاده میکنم و کاملاً راضیام.
من خودم کتونی سفید میپوشم. یه مدت منیداختم تو ماشین زود خراب میکرد کفشو. بعد با خمیر دندون و مسوارک ولی اونجوری تمیز نمیکرد. جدیدا از اسپری سیف جوش شیرین استفاده میکنم. خیلی خوب تمیز میکنه و اصلا اسیب نمیزنه
من خودم خیلی وقتا از سیف برای تمیز کردن کفشهای سفیدم استفاده میکنم. واقعاً لکهها رو خوب پاک میکنه و کفش رو براق و نو نشون میده. فقط یادت باشه که بعد از استفاده، کفشها رو خوب بشور و بزار خشک بشه.
برای شستن کفشهای سفیدم روشهای مختلفی رو امتحان کرده بودم، از جوش شیرین و سرکه گرفته تا پودر لباسشویی. اما واقعاً هیچ چیزی مثل سیف جوش شیرین نتونسته لکهها رو اینطور تمیز کنه. خیلی کفش هم خراب نمیکنه