2777
2789
عنوان

خانوما یک لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قانونی ها هیچ جایی نمیرن خودم موافق هستم غیر قانونی ها باید برن ولی تکلیف قانونی ها چی میشه؟ منابع د ...

عجب! کدون قانون؟ خیلی دلت خوش نباشه چون این قانون اخراشه و باید جمع کنید برید. درضمن هیچ حقی ندارین شما تو ایران

درسته اینجا کشور من نیست ولی من یک انسان هستم و قانونی اومدم و حق دارم اینجا زندگی کنم و از امکانات ...

پول واقعیشو نمیدی از یارانه نان و چیزای دیگه که حق ملت ماست شما استفاده میکنی 

عزیزم داره ادعای اسراییل رو در میارن ،فکر می‌کنن ما فلسطینداره به من پرچم نشون میده پز تحصیل میده طا ...

اینا اگ زبون و جرات داشتن می موندن خراب شده خودشون

ترسو ترررین قوم در کل تاریخ بشریت این افغانی ها هستن

هر کشوری حمله کرد

فقط فرار کردن 

ترسو بی غیرت بی همه چیز هستن 

عجب! کدون قانون؟ خیلی دلت خوش نباشه چون این قانون اخراشه و باید جمع کنید برید. درضمن هیچ حقی ندارین ...

کاشکی نگاه سوریه بکنه ،هفته قبل خیلی از ایرانیام همین موقع ساکن سوریه و اتفاقاً پاسپورتم داشتن اقامتم داشتن،اما متاسفانه الان کلاهشونم جا بمونه دیگه اون طرفها نمیرن

اینام باید برن چون باعث تفرقه افکنی تو کشور شدن

افغان ها هم میان ایران دارن کار میکنن و نون حلال در میارن واسه زن و بچشون و اکثریتشون هم در دانشگاه ...

افغانی درس میخونه دانشگاه میره؟😐🤔والا اینا فقط بلدن برن مسجد چندتا چندتا غذا ببرن تازه جالبیش اینه امام رو هم فحش میدن ولی برای غذای مجانی سر و دست میشکنن. شما همینکه داری تو کشور ما نفس میکشی از لطف ماست! بعد معلم و استاد دانشگاه؟😂😂😂خیلی عرضه داشتین تو کشور خودتون چیزی میشدین