2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 113722 بازدید | 441 پست
قصد دارم یکم تغییر بدم فعلا بودجشو ندارم‌متاسفانهانقدم غرور لعنتی دارم نمیتونم ب بابام بگم تو بده

هر تغییری میکنی عمل نکن حیف خوشگلبته خیلی نازی بیشتر تو مایه های همون ناخن کاشتن و ارایش و مژه ها اینا بذار انشالله پولم میاد دستت شغلی چیزی نداری؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اصلا خونه راهش ندی ها شده ۵ ماههم خونه این و اون آواره بمونه بذار بمونه اما راهش نده حتی یه تیکه لبا ...

لباسو ک ممکنه بیاد ببره 

تو پیامم گفتم بیا وسایلاتو ببر بچه هاتم خواستی ببینی ببر بیرون خونه نیا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباسو ک ممکنه بیاد ببره تو پیامم گفتم بیا وسایلاتو ببر بچه هاتم خواستی ببینی ببر بیرون خونه نیا

خوب کردی عزیزم❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
هر تغییری میکنی عمل نکن حیف خوشگلبته خیلی نازی بیشتر تو مایه های همون ناخن کاشتن و ارایش و مژه ها ای ...

ن اقا نمیزاره از خونه بیرون برم لیسانسمو با بدبختی تموم کردم هرروز دعوا داشتیم ک مدرکم مدنده دانشگاه

خودشم ک دارو ندارش و بردن وگرنه قبلا حساب بانکیم پر بود 

الان گیر کردیم

دوس دارم ی نمور ژل بزنم

ب لبم چونم ی خط گونم بندازم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ن اقا نمیزاره از خونه بیرون برم لیسانسمو با بدبختی تموم کردم هرروز دعوا داشتیم ک مدرکم مدنده دانشگاه ...

مژه رو خواهر زادش میزاره برام

ن اقا نمیزاره از خونه بیرون برم لیسانسمو با بدبختی تموم کردم هرروز دعوا داشتیم ک مدرکم مدنده دانشگاه ...

نگا تروخدا از بس این کار را رو کرده اهت گرفته اتش به خدا همش از همینه انشالله درست میشه خدا روزیتون رو زیاد کنه کار تو خونه نمیتونی بکنی؟ شیرینی پزی؟خیاطی؟؟

مژه رو خواهر زادش میزاره برام

اسی هممون یه حس خاص ارامش و حانومی و ماورانه ازت گرفتیم

من مطممئنم ک اونم همین حسارو میگیره ک روت حساسه

ولی دیگ اصلا منت نکش از امروز موضع خودتو مشخص کن اینور خط وایسا و اصلا محلش نذار

حتی پیام اینک بیا وسیله هاتو ببر هم نده هیچی هیچه هیچه هیچ سکوت مطلق

نگا تروخدا از بس این کار را رو کرده اهت گرفته اتش به خدا همش از همینه انشالله درست میشه خدا روزیتون ...

اره دیگه سری قبل ک خیانت کرد رفت داد گوشیشو هک کردم گفت اینا کار من نبوده گفتم اوکی اگه دروغ بگی همه چیزتو از دست بدی ب خدا گفتم فقط ب منو بچه هام و خودش اسیبی نزن اما مالی حالشو بگیر

ب سال نکشید خونه هاش ماشیناش باغاش رفت

جالب میدونی چیه دیروزم گفت از این بدبخت تر شم اگه دروغ گفته باشم بهت ماشینش اتیش گرفت😏

نبابا هیچی

گفتم بدم ی حرفه یاد بگیرم خودشو کشت

فعلا دارم اما در حد اینکه ب خودم برسم نیست فعلا مدرسه بچه ها مهم تره و تو الویت اونو حل کنم بعد نوبت خودمه

بچه هامو ک صدسال نمیدم بهش اما گفتم اگه میخوایشون میدم بهت ک نخواد با بچه اذیتم کنه

آفرین کار خوبی کردی

مگه چیت از اون احمقا کمتره واقعا

چطور وجدانش میزاره

اصلا تو نه الان صاحب بچس

دختر داره خودش😐

یه دختر خوب😂😍
اسی هممون یه حس خاص ارامش و حانومی و ماورانه ازت گرفتیممن مطممئنم ک اونم همین حسارو میگیره ک روت حسا ...

قربونت لطف داری

کل طایفش منو قبول دارن 

عموهاش داییاش منو میبینن بغل و بوسم میکنن 

تمام دختراشون پسراشون با من جورن و صمیمی 

اونم از تغییر کردنم میترسه بخاطر همین منو گذاشته ی گوشه و نمیزاره تکون بخورم

یکی نیست بگه من خودم خوب بودنو انتخاب کردم

اره دیگه سری قبل ک خیانت کرد رفت داد گوشیشو هک کردم گفت اینا کار من نبوده گفتم اوکی اگه دروغ بگی همه ...

الهی عزیزم به خدا از دل پاک و اون همه عشق بی قید و شرطیه که بهش دادی خدا هم دیده لیاقت نداره مرتیکه من موندم چجوری براش درس عبرت نشده آخه اره عزیزم مدرسه رو‌ جور کن کمتر هم به حرف این مرتیکه گوش بده لطفا لطفا یه حرفه یاد بگیر تو این دعوای این سری باید ورق یه چیزایی رو به نفع خودت برگردونی اینجوری هم نمیشه باید سعی کن یه چیزایی رو ازش پس بگیری 

الهی عزیزم به خدا از دل پاک و اون همه عشق بی قید و شرطیه که بهش دادی خدا هم دیده لیاقت نداره مرتیکه ...

بخواد برگرده حتما میگم باید برم دوره ببینم نمیشه اینجوری

دخترهما

آخه خدایی مرد ریدم تو سلیقت 😅من واقعا دیگه نمیدونم چی بگمم🤷‍♀️