2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 105816 بازدید | 438 پست
توضیحات هستشوهرم با ی دختره چت کرده دل دادن قلوه گرفتنبااینکه ۳۲ سالشه گفته ۲۹ هستمدختره ام بااینکه ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

شوهرت میخواسته دوست دختر بگیره؟؟ یاخدااااا بعد تو فهمیدی چیکار کردی

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سوال پشیمونی از دوستی ؟

هنوزم دوسش دارم بااینکه هزارتا گوه خورده

ولی برگردم عقب عمرا سمتش نمیرم اصلااااا

برکردم عقب حداقل بخوام با کسیم دوست شم ۲۰ ب بالا ولی ازدواج نمیکنم دیگه اصلاااااا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شوهرت میخواسته دوست دختر بگیره؟؟ یاخدااااا بعد تو فهمیدی چیکار کردی

انداختمش بیرون.جالبش اینجاس ناراحتم چرا رفته خونه مامانش نیومده خونه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تعطیله امروز هم گل منم تهرانم

اره پیامه برااون موقعس

پاک کردم همشو اما خب از آشنا ها هستش یهو یه جایی ناخواسته میبینم 😅

من هرجا فک میکردم هست نمیرفتم 

فک میکردم ممکنه از فلان خیابون رد شه از خیابون دیگه می فتم

منم ۵ سال باهاش دوست بودم ۹ ساله زنشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️با دوتا بچه

بعد از دیدن این داستان ها میترسم از ازدواج چرا همه اونایی که با عشق ازدواج میکنن جدا میشن چرا آخه 

حس میکنم ازدواج کنم صد در صد به منم خیانت میشه میترسم

اینم از تأثیر نی نی سایت رو کنه🙂😐

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

انداختمش بیرون.جالبش اینجاس ناراحتم چرا رفته خونه مامانش نیومده خونه

😐ناراحت نباش برو به پدر و مادرش بگو عن اقا چه غلطی کرده

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

یه سوال پشیمونی از دوستی ؟

ی چیز بگم نمیخندی

میترسم برگردم عقب بازم بخوام ک اون روز نحس سوار ماشنش بشم حداقل ی ساعت بغلش کنم

چراانقد خرم من

چرا انقد بدبخت و وابستشم

من هرجا فک میکردم هست نمیرفتم فک میکردم ممکنه از فلان خیابون رد شه از خیابون دیگه می فتم

اون الان شهر دیگس نمیبینمش ولی هنوزم برام سخته اما به خودم و خدای خودم قول قوی بودن دادم 

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بعد از دیدن این داستان ها میترسم از ازدواج چرا همه اونایی که با عشق ازدواج میکنن جدا میشن چرا آخه حس ...

نترس عزیزم 🥲از هرچی بپرسی سرت میاد اصلا نترس 

اون الان شهر دیگس نمیبینمش ولی هنوزم برام سخته اما به خودم و خدای خودم قول قوی بودن دادم

وای من میفهمتت:) 

نترس عزیزم 🥲از هرچی بپرسی سرت میاد اصلا نترس

هعی خدایا شکرت ❤️

باشه عزیزم درست میگی 😘