2777
2789
عنوان

بیاین از کاربرا هایی که خوشتون میاد تگ کنین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 248 پست

مامان ایلیا 

اسم کاربریش رو نمیدونم ولی در مورد رفتار درست با بچه خیلی کمک کرد بهم 

هر جا هستن سلامت باشن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی کاربر ملوس جاده چالوس هست ی حس انرژی مثبتی با خودش داره

این کاربرهم عشقه خدایی😍

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
@elham_kk

ممنونم عزیزدلم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اواااممنون عزیزممممم

فدات🥰

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

@تعلیق_نکن_نینی_یار    

بیا جانم😁

اگه نی نی سایت جوری بود که می‌شد همه ی کاربرارو تگ کرد حتما اینکارو انجام می‌دادم هرکسی به نوبه ی خودش خوب و قشنگه ❤

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

@ملوس_جاده_چالوس    

بیا جانم🥰

@ابروکمونی۲    

@محب_المهدی    

@فداش،بشمه،منههههه    

@far7   0

@نگو_پشمام_بگوچه_جالب‍ 

@raha__145‍ ‍ ‍ ‍ 5

@خانوم_عباس_آقا

@girlganges66

@دانشجوی_مامایی    

((کاربری دیگه ای ندارم))                                        اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار

@ابروکمونی۲ @محب_المهدی @فداش،بشمه،منههههه @far7 0@نگو_پشمام_بگوچه_جالب‍ @raha__145‍ ‍ ‍ ‍ 5@خانو ...

@نگو_پشمام_بگوچه_جالب    

@raha__145    

((کاربری دیگه ای ندارم))                                        اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار

اگه نی نی سایت جوری بود که می‌شد همه ی کاربرارو تگ کرد حتما اینکارو انجام می‌دادم هرکسی به نوبه ی خو ...

دقیقا 

@اوج_آسمان    

شمام بیا😃