2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 195934 بازدید | 296 پست
به نظرم پارتنر نمی گرفتی بهتر بودبشین فقط مادری کن برای این بچه تو که بخت اولت اون بودهدیگه بی خیال ...

مگه مادری نمیکنم ؟؟ من هنوز سنی ندارم نمیتونم فرصت ازدواج و از خودم بگیرم که

بختیاری اصیل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودمم اون سالها بچه بودم زیاد یادم نیس ولی خب مشکل داشتن،با هم داداشم و زنش دوتایی سنی نداشتن لجب ...

توکلش بخدا باشه.ولی اخه بچه هایی که پدرمادر بالاسرشون هست سربه هوان وای بحال این بچه که ازسن کم نعمت پدر مادر محروم بوده

پیاماشو که قرار گذاشته بود مشخصات داده بود عکس فرستاده بود و رفته بود

عزیژم نمیخوام یاداوری کنم اما از پیاما عکس باشه دادگاه حضانت رو ب مادر میده؟یا باید جور دیگه ثابت شه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نباید میزاشتی بره بابایی که این همه سال سراغی نگیره بعدشم بره بمیره

دیگه بچه نیست ۲۲سالشه.من هم اگه اجازه نمی‌دادم فکر میکرد خبری هست .اتفاقا بهتر رفت دید برگشت گفت .گفته مامانت حلالم کنه تو هم حلالم کن .پسرم گفت من کاری ندارم تو حلال می‌کنی یا نه ولی من نمیبخشمش.

مگه مادری نمیکنم ؟؟ من هنوز سنی ندارم نمیتونم فرصت ازدواج و از خودم بگیرم که

دیگه بخت اولت اون در اومده

الآن با یک بچه  دیگه چه انتظاری داری؟؟؟

نا پدری قوز  بالا قوز  میشه برای اون بچه ی طفل معصوم

دیگه بچه نیست ۲۲سالشه.من هم اگه اجازه نمی‌دادم فکر میکرد خبری هست .اتفاقا بهتر رفت دید برگشت گفت .گف ...

اون معلومه خیلی ضربه خورده تو زندگی که دنبال حلالیت گرفتن افتاده

بختیاری اصیل