یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بسلامتی عزیزم راضی بودی از مامو پلاستی؟عمل سختیه؟ دردش زیاده؟؟ من هم زمان لیپو ابدو لیفت سینه دارم
نه اصلا سخت نبود من مامو کردم سینه هامو کوچیک کردم و لیفت .بعد ده روز رفتم سرکار .فقط دستتو نمیتونی خیلی یالا بیاری تا یه هفته و بعدش هم زیاد کار سنگین نباید انجام بدی .ولی چیزی به اسم درد رو من نداشتم
بله پیش مکارچیان میخوام عمل کنمنه من ترانسفر انجام نمیدم همسرم بدش میاد😅باسن خودم خوبه لیپو ابدو و ...
از حالا بهت تبریک میگم.به سلامتی .من باسنم تخته و همه میگن داری لیپو و ابدو میکتی ترانسفر هم انجام بده .ولی دوره نقاهتش زیاده و اینکه سرکار میرم همکارام متوجه میشن و نمیخوام بفهمند .از طرفی میگم وقتی لیپو و ابدو انجام بدم باسنم بهتر میزنه بیرون .راستی دکتر شما لیپو و ابدو رو چقد میگیره؟
مرسی خوشگلمفعلا گفته ۲۵۳ ولی قطعا بیشتر میشه چون بعدش پرستار باید بیاد خونه و کلی هزینه های دیگه دا ...
من آبان رفتم مشاوره اما چون مرخصیمو نتونستم اوکی کنم وقت عمل نگرفتم .بعد که مرخصیمو برای ۲۰ اسفند به بعد گرفتم به متشی دکترم گفتم و اونم گفت اوایل دی بیا تا دکتر آزمایش و کارای عملتو بهت بگه .قراره دو هفته دیگه برم دکتر
خوب خداروشکر اره میگن در برابر عمل لیپو ابدو اصلا درد نداره سینه
اصلا درد نداره.من فقط همون شب اول یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم دیگه حتی مسکن هم نخوردم چون دردی نداشتم فقط رسیدگیش و پماد زدن و ....یه کوچولو وقت گیر و حوصله میخواد
ایشالا ب سلامتی من زودتر عمل میکنم بهت تجربیاتمو میگم انشالله هردو عمل راحت با بهترین نتیجه رو داشته ...
انشااله .حتما بهم بگو از تجربیات بعد عملت .باورت میشه از مهرماه من توی نی نی سایت و اینستا فقط دارم راجب عمل ابدو و لیپو میخونم .کاش مرخصی داشتم و زودتر انجام میدادم. از استرس هرروز میرم نظرات رو میخونم