2777
2789
عنوان

لیپو ابدو دکتر مکارچیان⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 62 پست
سلامت باشید از بهمن افزایش نرخ دارن۱۶۰

بله عزیزم من تو همین آذر وقت مشاوره داشتم ولی گفت دی پر شده واسه بهمن با قیمت جدید نوبت داد شما کی مشاوره رفته بودید؟

شما استرس نداری؟ من از دیروز ک وقتمو فیکس کردم خیلی دودل شدم خیلی از دردش میترسم

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم من تو همین آذر وقت مشاوره داشتم ولی گفت دی پر شده واسه بهمن با قیمت جدید نوبت داد شما کی م ...

من ۲۹ آبان بود فکر میکنم

استرس که دارم ، ولی بیشتر استرس اینکه خوب بشم بعد از این همه دردسر و هزینه متاسفانه از نزدیک هم کسی ندیدم که پیش ایشون رفته باشه

من ۲۹ آبان بود فکر میکنماسترس که دارم ، ولی بیشتر استرس اینکه خوب بشم بعد از این همه دردسر و هزینه م ...

ایشالا ک خوب میشه من یک سال تحقیق کردم کلی مشاوره رفتم تا دکترو پیدا کردم حالا من تقریبا از کارش مطمعنم فقط از دردش و ماساژش وحشت دارم....

روزای دیگه ب جز روزای مشاوره میشه رفت کسایی ک اومدن درن بکشن و دید منم میخوام همین کارو بکنم

ایشالا ک خوب میشه من یک سال تحقیق کردم کلی مشاوره رفتم تا دکترو پیدا کردم حالا من تقریبا از کارش مطم ...

سلام .شبتون به خیر .من میخوام اسفند لیپو و ابدو انجام بدم .توروخدا بعد عملتون بیایید و از تجربتون بگید

سلام .شبتون به خیر .من میخوام اسفند لیپو و ابدو انجام بدم .توروخدا بعد عملتون بیایید و از تجربتون بگ ...

سلام عزیزم ایشالا ب سلامتی شما دکترتون کیه

حتما میام میگم 

سلام عزیزم ایشالا ب سلامتی شما دکترتون کیهحتما میام میگم

من قراره پیش دکتر عباس پریسایی عمل کنم .توی نی نی سایت هم هر چی سرچ زدم کسی راجبش چیزی نگفته .دو سال پیش ماموپلاستی کردم پیشش

سلام عزیزم ایشالا ب سلامتی شما دکترتون کیهحتما میام میگم

شما قراره پیش مکاریان عمل کنید ؟ ابدو و لیپو و ترانسفر؟ من فقط میخوام لیپو و ابدو انجام بدم .باسنم کوچیکه اما از دوره نقاهتش میترسم و اینکه باید برم سرکار و نمیخوام همکارام متوجه بشن .به من دکترم ۱۱۰ قیمت داده .البته من وزنم ۵۳ و قدم ۱۵۳ هست.شما قد و وزنتون چقده 

من قراره پیش دکتر عباس پریسایی عمل کنم .توی نی نی سایت هم هر چی سرچ زدم کسی راجبش چیزی نگفته .دو سال ...

بسلامتی عزیزم راضی بودی از مامو پلاستی؟عمل سختیه؟ دردش زیاده؟؟ من هم زمان لیپو ابدو لیفت سینه دارم

شما قراره پیش مکاریان عمل کنید ؟ ابدو و لیپو و ترانسفر؟ من فقط میخوام لیپو و ابدو انجام بدم .باسنم ک ...

بله پیش مکارچیان میخوام عمل کنم

نه من ترانسفر انجام نمیدم همسرم بدش میاد😅باسن خودم خوبه لیپو ابدو و لیفت سینه میخوام انجام بدم