2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 11486 بازدید | 350 پست
دقیقا بنظرت به وزن میتونع ربط داشته باشه؟ من شصت و دوام

به نظرم به به واژن و لگن و رحم خوده ادن بستگی دارع 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش رو در ایام بارداری انجام میدادین ؟؟؟

میشه انجام داد بعدزایمان هم خوبه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
منم 3 تا بخیه فقط خوردم دو تا هم داخلی زدن واسه تنگی

یبار زایمان کردی؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
تو سزارین هم؟

آره کلا هورمون های بارداری روی اون ناحیه خیلی اثر می‌زارن و به مرور اون ناحیه رو برای زایمان آماده میکنن 

تمام افراد باردار اون ناحیه اول بارداری تا آخر بارداری تغییرات زیاد داره

آره کلا هورمون های بارداری روی اون ناحیه خیلی اثر می‌زارن و به مرور اون ناحیه رو برای زایمان آماده م ...

من خودم دیدم عضلات و پوست تمام بدنم چقد شل شدن، با اینکه شیر ندادم ولی سینه هام افتاده شدن،شکمم که کلا دفرمه شده ولی اون ناحیه فرقی ندیدم،البته شایدم فرق کرده من عادت کردم، اینم بگم بارداریم دوقلویی یود

ببخشید من تجربه زایمان ندارم اما به این فکر کردید که آیا قدیم بخیه بود؟

اگر به بدن اجازه بدیم که خودش با اون درد شروع به باز شدن بکنه، اصلا نیازی به بخیه پیدا نمیشه و بدن خودش ترمیم می‌کنه

اما الان چون می‌ترسند درد بکشند مادرها، یا ماماها و دکترها می‌ترسند اتفاقی برای مادر بیفته، زود فشار مصنوعی به بدن وارد می‌کنند و بدن زودتر از موعد باز میشه و نیاز به بخیه پیدا میشه 

افغان‌ها هم چون درد کامل رو تجربه می‌کنند ، بخیه نمیخورن و زود هم ترمیم میشه 

اون چیزی که الان به اسم زایمان فیزیولوژیک هست، همونی هسن که افغان‌ها انجام میدن

و همونی که مادرها و مادربزرگ‌های ما تجربه کردن

ببخشید من تجربه زایمان ندارم اما به این فکر کردید که آیا قدیم بخیه بود؟اگر به بدن اجازه بدیم که خودش ...

اره دقیقا منم همینو کامنت گذاشتم تویه صفحه