2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14072 بازدید | 372 پست
لذت😳من سر جفت از بچه بیشتر درد کشیدم😭🤣 نمیدونم چرا جفتم نمیومد بعد وقتی شکمم فشار میدادن😔

من از یکشب قبل زایمانم کیسہ ابم پارہ شد  و روز بعد زایمان کردم زیاد درد داشتم دیگی زایمان کردم خوب شدم بخیہ و جفت دیگہ برام دردی نداشت

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس بخیه بخوری زودی خوب میشیولی زایمان طبیعی فک کنم زودتر خوب بشی

درسته میگن سزارین خیلی درد داره و دیر تر آدم سر پا میشه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مطمئنم شما مجردی و بچه نداری بعدم مطالعه رو خوب اومدی ببین بادکنک بی جان هست بدن جانداران خاصیت بازس ...

بعدم بخیه میزنی ولی بافتی که کش اومده هیچ وقت مثل حالت اول نمیشه، من شیر دادم به مدت دو سال، خودمم ورشکارم سینه هامم بخاطر ورزش خیلیم عالین، ولی بالاخره ادم باید منطقی باششه هیچ وقت مثل دوره مجردیم نمیشه، چون دو سال بخاطر شیر سنگین و سبک شده، من حرفم اینه ادم باید با خودش رو راست باشه، چه بخای چه نخای بافتی که کش اومده ماهیچه های داخلش شل میشه، بخیه تو بافت بیرونه، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من از یکشب قبل زایمانم کیسہ ابم پارہ شد و روز بعد زایمان کردم زیاد درد داشتم دیگی زایمان کردم خوب ش ...

من که بعد سه روز درد زایمان کیسه ابم پاره نشد اخرش پارش کردن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

ببخشید چجوریه

سرطان سینه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
من که بعد سه روز درد زایمان کیسه ابم پاره نشد اخرش پارش کردن

اومدی بگو تا بزارم ببینی الان بزارم میمونه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بعدم بخیه میزنی ولی بافتی که کش اومده هیچ وقت مثل حالت اول نمیشه، من شیر دادم به مدت دو سال، خودمم و ...

حالا من شیرندادم سینه هام از اول کوچیک بود الانم همونطوره مثل مجردیم .چون سرهردوبچم شیرنداشتم

اومدی بگو تا بزارم ببینی الان بزارم میمونه

باشه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

باشه

هستی

هستی

اره

اره

دیدی

این پسرمه