2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14932 بازدید | 374 پست
اخه چطور میشه اصلا بچه بیرون نمیاد که

بستگی به دکترت داره من سر سومی فقط ۳ تا بخیه خوردم دکترم تا لحظه ی آخر برش نزد میگفت بزار اندازه ی سر بچه رو ببینم.ببخشید الان موقع رابطه خیلی اوکی هست

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور بد بود؟

مثانه پایین میاد

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
برش بهتره .اگه بخواد خودش باز شه کم کم چندروز زمان میبره

برامن که پارگی ها جوش خورده الا اون قسمتی که برش زدن.لامصب نمیگیره خوب نمیشه بدجور درد داره.لعنت به زایمان طبیعی.اشتباه محضه بدنهای قدیم باالان فرق داشت .اونموقع زایمان طبیعی راحت بود وعالی الان فقطططط عوارضه وبدبختی.مثل سگ پشیمونم من

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
بستگی به دکترت داره من سر سومی فقط ۳ تا بخیه خوردم دکترم تا لحظه ی آخر برش نزد میگفت بزار اندازه ی س ...

برای منم خوب مونده خداروشکر بااینکه بچه هام درشت بودن اما خب بدی هم برام داشت طبیعی که کمردرد گرفتم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بنظرم الکی گفته.. باور نکن مثلا خواسته بگه بدن من خیلی قوی و نیاز نداشته اصلا غیر ممکنه برش و بخیه ن ...

نه چرا دروغ بگه بعضیا بدنای خوبی دارن حتی متوجه نمیشن بچه کی میخواد بیاد 

شتتت از کجا فهمیدی اومده پایین

عطسه بزنی کمی جیش میاد یا طولانی نمیتونی خودتو نگه داری و..‌

برامن که پارگی ها جوش خورده الا اون قسمتی که برش زدن.لامصب نمیگیره خوب نمیشه بدجور درد داره.لعنت به ...

چندوقته زایمان کردی مگه؟من حتی رد بخیه هم معلوم نیس برام

برای منم خوب مونده خداروشکر بااینکه بچه هام درشت بودن اما خب بدی هم برام داشت طبیعی که کمردرد گرفتم

کلا زایمان به بدن زن آسیب میزنه هرنوعش واسه منم بجه هام تا ۳۴۰۰ بودن 

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
کلا زایمان به بدن زن آسیب میزنه هرنوعش واسه منم بجه هام تا ۳۴۰۰ بودن

بعد من راه میرم هی تق و پوق استخون هام میاد  همه جام

من مجردم اینارو خوندم دردم گرفت 

ینی برش میدن با بی حسی ؟ یا می‌فهمید دردو ؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
چقدر طناب میزدی اینطور شدی؟

روزی ۲۰۰تا صبحا