من دوتابچه طبیعی آوردم دومی ۹ماهشه اما سرهیچ کدوم اینجوری که بعضیاتون تعریف میکنین شل و ول و...نشدم نمیدونم چرا بعضیا اینجوری میشن متاسفانه .تازه هردوبچمم درشت بودن .بگذریم یه خانمی تخت کنارم بود ۲۲سالش بود بچه اولش ۱سال و ۲ماه بود دومی رو هم بامن به دنیا اورد میگفت هییییچی بخیه نخوردم انقدر که اززایمان قبلم باز بودم .مگه میشه همچین چیزی؟ازش هم پرسیدم کلی تعجب کردم خودش هم میخندید
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
نه من همچین حرفی زدم ؟؟ اینکه میگن احساس تنگی دارن چون ورودی واژن بخیه خورده وگرنه بعد رابطه جنسی ، ...
اهان
شاید اینطوره نمیدونم والا ولی واقعا از قبل زایمانمم بهتر شده
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بنظرم الکی گفته.. باور نکن مثلا خواسته بگه بدن من خیلی قوی و نیاز نداشته اصلا غیر ممکنه برش و بخیه ن ...
نه واقعا سرپا بود مینشست پامیشد راحت ازتخت پایین میومد مث من نبود
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
شاید بین میلیاردها نفر شانس یکی خوب از اب دراد من مرگ واقعیوووو دیدم
منمممممم🤐💔 وحشتناک ترین درد دنیا انگار دارن با ماشین از روت رد میشن نمیتونی کاری کنی
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
وای من تازه زایمان کرده بودم هرچی بهش گفتم پام میسوزه بیا یه نگا بنداز ببین دکتره چیکار کرده
مقاومت کرد نیومد که
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
برای من سخت تر بود زایمان دومم شاید چون فاصله بچه هام زیاده
وای من تازه زایمان کرده بودم هرچی بهش گفتم پام میسوزه بیا یه نگا بنداز ببین دکتره چیکار کرده مقاومت ...
این بیچاره ضدعفونیشون هم میکرد واسم با بتادین
میترسم شروع کنم لاغر نشم وزن برام مهم نیست فلا فقط اندامم یکم اب شه
نترس بابا مهمترین چیز صبور بودنه نگووای کم نشدم پس دست میکشم حتی اگه رژیمتو شکستی دوباره ادامه بده دست نکش