2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14799 بازدید | 374 پست
واقعا چه کم .من زایمان اول ۹تا دومی ۱۲تا

خب مشکل زایمان من این بود سر بچه گیر کرده بود تو کانال 

لگنم تنگ بود  خیلی زجر کشیدم   بعد دوبار پرسیدم چقد بخیه خوردم دکتر گفت کمه خودم بعد زایمان دیدم شمردم سه تا بود 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیم چطور میشد؟ معلومه که میشه

اخه اونموقع اصلا بخیه و...نبوده بعدپروسه زایمان طولانی بوده مادربزرگ من میگفت ۳یا۴روز تمام دردمیکشیدیم تابچه دنیا میومده خب طبیعتا بدن هم کم کم باز میشده و فشار زیاد نمیومده اما الان باامپول فشار یهوووو بچه رو دنیا میارن اگه برش نزنن که طرف جر میخره تااخر

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
خب مشکل زایمان من این بود سر بچه گیر کرده بود تو کانال لگنم تنگ بود خیلی زجر کشیدم بعد دوبار پرسی ...

حتما از بیرون ۳تا بوده از داخل هم میزنن تو نمیبینیشون

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
کمر درد نداری؟

خداروشکر نه حتی درد پریودیمم غیب شد بعد زایمان 🤣🤣انقد درد میکشیدم وقتی پریود میشدم الان پریودشدم اصلا درد نداشت😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

حتما از بیرون ۳تا بوده از داخل هم میزنن تو نمیبینیشون

از داخل دیگه تو بود دیگه معلوم نبود🤐🤣 بیرونی سه تا 

خداروشکر نه حتی درد پریودیمم غیب شد بعد زایمان 🤣🤣انقد درد میکشیدم وقتی پریود میشدم الان پریودشدم ا ...

وای من انقدکمردرد دارم فک کنم دیسک دارم

چون بخیه خوردی

😟😟😟

بخیه نخوریم باز میمونه؟ 🤣💔