2777
2789
زنداداشش خیلی دافه یعنی زنشم اونطوریع ؟عکس نزاشنه از اون؟

زن داداشش عکسیه که اون خانم همینجا گذاشته 

شرکت نکردن، دعوا کردن نیومدن 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰

خیلی وقته بااین دخترس

زنشم مربی بدنسازیه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین قدم زن یزدانی خوب نبود از وقتی اومده ابن پسر تو اناق عمله امیدوارم حداقل این خوب خوب باشه ما با ...

ارهههههه😂😂😂

فقط خندش وقتی نتونست پپشتک بزنه😭😂

آقا من همه کشتی های اینو با ذوق سگی نگاه میکردم

@ihmk2  

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

خیلی وقته بااین دخترسزنشم مربی بدنسازیه

زنش مزون داره

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

بشه عامو 🤣🤣🤣

بعد شیش سال ازدواج کردن به نظرت جدا میشن😂😂😂😂