2777
2789
عنوان

کیا ناخن به خاطر قارچ کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست

وای من قارچ نگرفتم 

کاشت بود ،ضربه خیلی سفت خورد نصف بیشتر ناخن از زیر خودشو ول کرده 

داره میوفته 

چقدر هزینه دکترت شد ؟

پیش چه دکتری رفتی؟؟

women againt women:اینجا یاد میگیری

وای من قارچ نگرفتم کاشت بود ،ضربه خیلی سفت خورد نصف بیشتر ناخن از زیر خودشو ول کرده داره میوفته چقدر ...

من ازمایش کشت از ناخن دادم حدود سیصد گفتن قارچ دیده نشده متخصص دید گفت تحت فشار نباشه همین

ولی دکتر  عمومی گفت ظاهرش به قارچ شبیه بذار بکشم اگه قارچ باشه ۸۰درصد درست میشه اگه هم نباشه که شاید صدفه

حالا من شانس گفتم یه بار امتحان کنم

حدودا ۷۰۰تومن دستمزد دکتر شد به غیر از یه سری پماد و گاز استریل و اینا

حدودا ۸۰۰تا۸۵۰شدکلا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام گلم خوبی ممنون میشم جوابم بدی برات دعا میکنم خواهش میکنم منم مثل تو دچار وسواس استرس اضطراب حتی حملات پانیک شدم از روانپزشک میترسم برات داروه خوب بود میترسم معتاد دارو بشم یا همش خواب باشم یا بخوام. همیشه بخورم شما داروه ترک کردید بهترید

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
بیشتر ببینید
سلام گلم خوبی ممنون میشم جوابم بدی برات دعا میکنم خواهش میکنم منم مثل تو دچار وسواس استرس اضطراب حتی ...

سلام عزیزم

من یه مدت دارو خوردم.بله خیلی خوب بود اگه نمیخوردم از فکر و خیال دیونه میشدم.

منتها قطع کردنش حتما باید تحت نظر دکتر و آروم آروم باشه.یدفعه قطع کنی عوارض داره

قطعا بعد قطعش یکم شرایط فرق میکنه تا بدن عادت کنه

ولی بهترین درمان برای وسواس در کنار درمان اینه حتما مشغول و سرگرم کاری باشی .بیکاری عامل اصلی این وسواس.

برو باشگاه هنری چیزی یاد بگیر. 

خودت باید قبول کنی افکارت پوچه برو‌سمت معنویات کتاب بخون زندگی کن تهش همه ما میریم این چند صباح خودت اذیت نکن.مدام این تو ذهنت باشه

سلام عزیزممن یه مدت دارو خوردم.بله خیلی خوب بود اگه نمیخوردم از فکر و خیال دیونه میشدم.منتها قطع کرد ...

ممنون گلم بابت حرفای خوبت  لطف کردی 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
بیشتر ببینید