2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 291 پست
خدا کنه مال اینم چیزی نباشهمیگم خدایا میشه دوباره برگردم روزای قبل این چی بود مثل کابوس میمونه برامک ...

یه ازمایش خون بگیر برای چکاپ. همه چیز معلوم میشه و خیالت راحت میشه

🤍.
نه فقط سرفه نه کهسرفه شکم درد پادرد

ببر یه چکاپ کامل و بعدش همه ی این فکر و خیالات رو از سرت بیرون کن و اصلا بهش فکر نکن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مگه میشه سرفه انقد طولانی بشه بخدا دیگه از دکتر بردن بیزار شدم

سرفه هاش از رفلکس اسید معده هست یا نه؟

چند مدل سرفه داریم  سرفه از مشکل قلبی

سرفه از رفلکس معده  سرفه از خشکی گلو  سرفه از خلط گلو

سرفه از ناراحتی و التهاب ریه

و این مشکلات به هیچ عنوان ربطی به سرطان ندارن

و تو با این روند خدای نکرده از استرس  بیمار میشی

حتما از پزشک طب سنتی کمک بگیر

احتمال زیاد رفلکس داره

خصوصا بچه هایی که هله هوله و انواع سس  و فست فود 

و لواشکهای سوپری میخورن و بچه هاییکه یخمک و نوشابه

و بستنی زیاد میخورن

چندبار گیاه بادرنجبویه یا ملیس اندازه یه ق م مثل چایی دم کن بهش بده اگه بهتر شد مال رفلکس هست 

و اگه از ریه باشه  شکر سرخ که خمیری هست و عطاریا دارن 

روزی دو سه بار اندازه یه بند انگشت خالی بهش بده 

عناب هم برا سرفه خشک عالیه

بید مشک هم برا سرفه ناشی از تپش قلب خیلی خوبه

دکتر هم گفته بود سرما بخوره دوباره شروع میشهولی هربار انقد لاغر میشه هیچی نمیخوره خودمم با اون مریض ...

دختر من از دیشب شروع شد دل دردش.. ازصبح دوتا ته استکان شیر ولرم وعسل و دارچین وگلاب وعرق هل و بیدمشک کلا دو تا قلوپ خورد ولی حالش بهتره.. دیشب نخوابیدم تمام صورتم درد میکنه

مهر ماه چکاپ کامل دادیم مشکلی نبود شاید از اون به بعد چیزی باشه

نه بابا

زبونم لال اگه چیزی بود حتمااااا نشون میداد. توی دو ماه چیزی اتفاق نمیوفته

بزار سه ماه دیگه ببرش یه بار دیگه چکاپ بده 

🤍.
سرفه هاش از رفلکس اسید معده هست یا نه؟چند مدل سرفه داریم سرفه از مشکل قلبیسرفه از رفلکس معده سرفه ...

سرفش ده روزه شدید شده بعد سرماخوردگی

رفلاکس هم داره نمیدونم از کدومه ولی سرفه خشکه انقد سرفه میکنه پشت سرهم که بالا میاره

ربش که مشکلی نداره دیروز سی تی اسکن شده گلوشم تمیزه

اصلا چیزای گیاهی دمنوش اینا نمیخوره

بخدا خودم مریض شدم افسردگی گرفتم

دختر من از دیشب شروع شد دل دردش.. ازصبح دوتا ته استکان شیر ولرم وعسل و دارچین وگلاب وعرق هل و بیدمشک ...

باز مال اون بهتر میشه مال این خوب نمیشه شایدم الکی میگه من بخاطر نخوردنش ناراحت میشم هیچی نمیخوره وزن کم میکنه

نه بابازبونم لال اگه چیزی بود حتمااااا نشون میداد. توی دو ماه چیزی اتفاق نمیوفتهبزار سه ماه دیگه ببر ...

نمیتونم سه ماه صبر کنم ماه بعد میبرم دیگه چکاپ تخصصی

سرفش ده روزه شدید شده بعد سرماخوردگیرفلاکس هم داره نمیدونم از کدومه ولی سرفه خشکه انقد سرفه میکنه پش ...

حس میکنم رفلکسه

دمنوش بادرنجبویه  ۱ ق مرباخوری که داخلش یه ق چ شکر تیغال حل شده با یه تکه اندازه بند انگشت شکر سرخ خمیری رنگ کرم رنگ برا یه استکان کوچک دمکرده یک ربعه 

و جوری بهش بده انگار شربته و خوشمزه هست و حساسش نکن و به عنوان دارو بهش نده تا مقاومت نکنه 

مثلا همگی بخورید یا بریز تو یه لیوان جدید بچگونه خشگل و فقط با این لیوان میتونه این نوشیدنی رو بخوره  یا نهایت براش جایزه های کوچیک تعیین کن وقتی میخوره

باز هیچ جوره نتونستی بهش بدی  شکر سرخ تازه خالی بهش بده بخوره خیلی خوشمزه اس 

حتی زیادتر هم خورد مشکلی نداره 

ولی حتما پزشک طب سنتی که کارش خوبه تو شهرتون ببر پیش اون

باز مال اون بهتر میشه مال این خوب نمیشه شایدم الکی میگه من بخاطر نخوردنش ناراحت میشم هیچی نمیخوره وز ...

ذره ذره یه چیزی بده بخوره.. همین چیزایی که دوست داره دخترمن شیر دوست داره.. شمام ببین چی دوست داره فعلا بخوره حالا تا بعدا جون گرفت عادت غذاییشو درست کنیم