2777
2789
عنوان

من دیگ رها کردم

75 بازدید | 10 پست

من دیگ توانایی ندارم هم جنگ اعصاب محیط زندگیمو تحمل کنم هم خودمو سرپا نگه دارم هم سعی کنم به برنامه ریزی و کار مفید برسم هم کسیو تحمل کنم که یه ذره هم دوسش ندارم هم با خودم برای بالارفتن سنم و هدر رفتن جوونیم درگیر باشم هم ارزوی مرگ کنم هم برای ارزوی مرگم عذاب وجدان بگیرم که اون دنیا جواب اعمالمو چی بدم

خدایا من دست از خودم شستم توام دست از من بشور گناهامو بیامرز و ولم کن 

بیام اون دنیا بابت این زندگی گوهم و این که چرا ادم بهتری نشدم هم جواب پس بدم روحمو پودر میکنه

ازم ناامید شو لطفا از من هیچی در نمیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم 

نوشته بود : دوام آوردم و باز هم دوام می‌آورم اما دوست داشتم زندگی ام چیزی ب غیر از دوام آوردن بود

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

و منی که ی درونگرای بیکارم که  حوصله تو خونه موندن ندارم، سگ دو میزنم کار گیرم بیاد که نمیاد . دلم میخواد ی شوهر یا پارتنری داشته باشم که کنارش آرامش داشته باشم و آدم باشه. همه ی اطرافم لاشی و هول.

سنمم میره بالا هنوز پله ی اولم.

عزیزم از دست دادم و بعد چندسال غم و افسردگیش ولم نمیکنه.

اعصابمم امشب هی چشمک میزنه میگه اومدم عزیزم که نمیخوام‌ بزارم تکون بخوری.

میرم بیرون کار کنم ی صاحبکاری گیرم‌میاد که تا چند ماه باید تراپی برم که آسیب‌هایی روانی ای که دیدم درمان بشه.

ولی به خودکشی فکر نمی‌کنم

سیر زندگیه عزیزم برای همه یجوری میچرخه.

امیدوارم آرامش پیدا کنی.

من که برای آرامش شمع روشن میکنم مثل الان

خوب و بد آدم‌ رو خدا تشخیص میده نه من و شما.

من و خانوادم از زیر صفر شروع کردیم بچه بودم خیلی تحقیر میشدیم و رسما همه رهامون کردن. کجا؟ تو شهر غریب تک و تنها. چرا؟ چون‌بابام ورشکست شده بود.

ولی چرخ زندگی میچرخه، حالا داره بالاتر میره و دوباره بالاتر میره.

صبر داشته باش و به تلاشت ادامه بده نوبت تو هم میرسه

و منی که ی درونگرای بیکارم که حوصله تو خونه موندن ندارم، سگ دو میزنم کار گیرم بیاد که نمیاد . دلم م ...

امیدوارم شعله ارامش و امیدت همیشه روشن و گرمابخش باشه

میدونی چی یه انسان رو در تاریک ترین حالتش قرار میده؟

غیر از بار گذشته که مثل درد کهنه تو بدنشه ، این که بدونه فردا و فرداش هم همینه و خواهد بود

امید که خاموش بشه ، صبر که سریز بشه ، بار که بیشتر از تحمل شونه ها بشه...

خوب و بد آدم‌ رو خدا تشخیص میده نه من و شما.من و خانوادم از زیر صفر شروع کردیم بچه بودم خیلی تحقیر م ...

یه سری چیزا به تلاش تو ربطی ندارن چون از حیطه توانایی تو خارجن

تاحالا بین بد و بدتر گیر کردی؟

هر طرف که بمونی درده و فشار رو قفسه سینه

یه سری چیزا به تلاش تو ربطی ندارن چون از حیطه توانایی تو خارجنتاحالا بین بد و بدتر گیر کردی؟هر طرف ک ...

بین بد و بدتر گیر کردم هیچکدومو انتخاب نکرد، ترجیح دادم به همون روال قبل ادامه داشته باشه.

از ی ضرب المثل استفاده می‌کنم آدم نباید از چاله بیافته تو چاه.

و منی که قبلا هر روز تجربه میکردم و این درد آنقدر فشار میاورد که بعضی مواقع نمیفهمیدم چیه و یهو فوران میکرد و همه چی رو می‌سوزوند.

ولی بعدا سعی کردم وقتمو پر کنم و بیکار نباشم. کلاس، باشگاه، پادکست، خیاطی، بافتنی، زبان، شمع سازی، فیلم. کارای خونه.

بیرون رفتن از خونه حتی به مقدار کم.

سرم رو شلوغ کردم و الان کمی آرامش رو پیدا کردم