2777
2789
عنوان

داداشم با یه دختره پوسته منو هم به زور قاطی خودشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 32 پست
آخ‌ خواهر دقیقا داداش منم همینه کلا کار و زندگیش شده اسن دختره اینم خانوادش مذهبین و چادریه حتی ماما ...

وای بخدا منم منم منم منم منم 

😭😭😭🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🥲🥲🥲🥲

واقعاً منم دیوانه شدم

نگران آینده داداشمم

حالا اصلا تو خانواده ی ما از این رسما نیست اصلا دوستی و رفیق بازی بی معنیه من خودم به عمرم دوست پسر ...

دوستی تو چارچوب اونم زمانی که واقعاً میتونن ازدواج کنند

نه که همو بتیغن تا چند سال 

عمر و پول زندگیشو بذاره وسط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بخدا منم منم منم منم منم 😭😭😭🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🥲🥲🥲🥲واقعاً منم دیوانه شدمنگران آینده داداشمم

من فقط حرص میخورم به خدا که انقدر نگرانم شبا خواب ندارم

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
دوستی تو چارچوب اونم زمانی که واقعاً میتونن ازدواج کنندنه که همو بتیغن تا چند سال عمر و پول زندگیشو ...

باور کن همین دخترا یه پسر بهتر براشون بیاد خواستگاری قید اینا رو میزنن این طور دوستی ها فقط برای سرگرمیه ولی متاسفانه داداش من انقدر ساده اس که داره خانوادش رو فدا میکنه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
باور کن همین دخترا یه پسر بهتر براشون بیاد خواستگاری قید اینا رو میزنن این طور دوستی ها فقط برای سرگ ...

ما هم همینو میگیم

چون من خودم دختر دارم 

هیچوقت اجازه نمی‌دم تو این شرایط پای یه پسر بمونه 

با خواستگار خوب می‌فرستمش

این دوستی ها سرگرمی اند

دخترای کم سن گرگ اند

ولی پسرای کم سن احساساتی اند

الان من هر چی اطرافیانم عروس آوردن همه کم‌سن و گرگ و منو قورت میدن من هفتاد و سه ایم اما اونا منو قورت میدن 

سلام عزیزم تصمیم نگرفتی چیکار کنی؟صبح دیدم تاپیکت ترکیده

سلام عزیزم من امروز با یکی از دوستای دختره حرف زدم

دختره فکر کرده داداش من مرفه 

داداشم این‌جوری خودشو نشون داده 

و دختره امروز به دوستش گفته بود کاش طلا می‌خرید به جا این خرج ها که من آتیش گرفتم 

گفتم بالای من فقیره و فلان 

آنقدر گفتم که خود دوستش گفت من به دوستم میگم که بدونه...حالا نمی‌دونم چی بشه

سلام عزیزم من امروز با یکی از دوستای دختره حرف زدمدختره فکر کرده داداش من مرفه داداشم این‌جوری خودشو ...

دوستش رو از کجا پیدا کردین؟

بعد اینکه کادوهارو دیده گفته کاش طلا میخرید؟

دوستش رو از کجا پیدا کردین؟بعد اینکه کادوهارو دیده گفته کاش طلا میخرید؟

دوستش و آیدی شو از داداشم به کلک گرفتم..همون دوستش که کادو ها دستشه..به بهانه باکس کادو ها ایدیشو داداشم داد

نه ندیده ..فقط این دوستش که کادو دستشه گفته زیاده

دوستش و آیدی شو از داداشم به کلک گرفتم..همون دوستش که کادو ها دستشه..به بهانه باکس کادو ها ایدیشو دا ...

وای خدا چه پرروه

به دوستش بگین دختره با داداشتون صحبت کنه که پس انداز کنه و این حرفا

یه جوری که دختره خر بشه حس کنه براش ارزش قائلین اونجوری برای اینکه خودشو به شما ثابت کنه میره با داداشتون حرف میزنه 

چت کردین با دوستش؟

به نظر شما چشم دیدن خوشی داداشتو نداری و چشم دیدن دوست دخترشم که اصلا نداری

وگرنه خواهر برادری دو دو تا چهار تا نیست، که اون واسه بچه من نکرده منم واسه اون نکنم، چیزی کم نمیشه ازت با فالو کردن و چهار تا کادوپیچ کردن ولی برادرت بابت این کارا فقط روی تو تونسته حساب کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فرق داره اون رلشه شما خواهرشی!! از شوهرت انتظار داشته باش نه برادرت از همین حالا کاری نکن دیگه بهت چیزی نگه! 

چون شما خودتون اینکارو نکردید دلیل نمیشه درستکار باشید ، اونام دوست دارن اینطوری باشن

شمام ازدواج کردی رفتی انقدر دخالت نکن که داداشت چقدر از بابات میگیره

#‍ از همین حالا ادا خواهر شوهر هارو درنیار😂😂

بعدم دوستی همینه دیگه تو این سن معمولا شغل ندارن درس میخونن و خانواده پول تو جیبی میدن بزار بهشون خوش بگذره 

به نظر شما چشم دیدن خوشی داداشتو نداری و چشم دیدن دوست دخترشم که اصلا نداریوگرنه خواهر برادری دو دو ...

من به این فکر میکنم اگه اسی بچه پسر داشته باشه چقدر قراره تو اینده عروسش زجر بشه بنده خدا 😂😂همش میگه پسرم برای خانمت طلا خریدی ؟ پس من چی من خانواده توام😂

من به این فکر میکنم اگه اسی بچه پسر داشته باشه چقدر قراره تو اینده عروسش زجر بشه بنده خدا 😂😂همش می ...

دور از جون بچش ولی اگه میتونست قلاده میگرفت واسه بچه که کاملا تحت کنترلش باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی