2777
2789
عنوان

غیر وسواسیا بیان یه دقه گناه دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 173 پست
من الان ده ساله وسواس دارم کاش اینو میدونستم و زودتر ترکش میکردم

سلام عزیزم .

یه چیزی بهت بگم .به خودت بقبولون که آب هر چیزی رو تمیز و پاک میکنه . حالا دستت به فرض نجس بود و با آب شستی از نظر شرعی پاک شده دستت دیگه .حالا مایع زدی یا نزدی و .... 

همه کار شیطانه .

جدای از اینکه فرد وسواس دیگه حکمش مشخصه و بهت گفتن دوستان . 

فقط و فقط روی خودت کار کن .

مادرشوهرم وسواس داره هیچ کاری نمیکنه توی خونه هیچی ولی پا نداره .انقدر که میشوره .مثلا از دستشویی میره حموم و لباساش و خودش رو میشوره و میاد .حالا به هیچ کسم کاری نداره هر چی میگیم میگه بدم میاد . حتی میوه برای خودش پوست نمیکنه میگع بدم میاد دستم کثیف میشه . 

منظورم اینکه حواست به فرداهای خودت هم باشه .با این طرز عجیب زندگیت فردا سر پیری میخوای چیکار کنی . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وسواس شدید داشتم خیلی اذیت شدم ولی تونستم ترکش کنم .اول از باید به اون افکاری که تو ذهنت مدادم میگه بشور تمییز کن نجسه کاملا بی توجه بشی اصلا گوش نده بهش یا حتی باهاش مبارزه کنی با اون افکار مثلا بگو آره میخوام یه بار این لباسو بشورم نه ده بار .از همسرت هم بخواه کم‌ت کنه مثلا برا شستن یه چیزی یه تایم محدود برات بزاره واجازه نده بیشتر از اون بمونی بشوری .اگه آدم مقید هستی بدون اینا افکار شیطانی هم‌هست برا دور کردن تو از خدا تا میتونی سوره فلق  ناس وذکر بگو اون جای که سرش گیر کردی دور بشو .بعد حتما از یه روانشناس خوب کمک بگیر تا ریشه این وسواس معلوم بشه مثلا میگن‌اضطراب حل نشده در گذشته میشه وسواس چیزای دیگه هم‌هست که بشه وسواس اون روانشناس میتونه تشخیص بده نه ماها یا خودت. بعضی وقتا دارو که اونا تجویز کنکه هم میتونه مشکلتون حل کنه .بخاطر خودت وبچه وزندگیت از الان به فکر درمان باش نه تمیزی وکثیفی 

سلام عزیزم .یه چیزی بهت بگم .به خودت بقبولون که آب هر چیزی رو تمیز و پاک میکنه . حالا دستت به فرض نج ...

از آیندم میترسم از فردام از اون دنیا که میرم جهنم یا بخاطر وسواسی بودن یا بخاطر نجس کردن جایی دیگه چیزی ازین دنیا نمی‌فهمم غماش نابودم میکنه و لی خوشیاشو نمیتونم مزه کنم خیلی برام گذراست چون ذهنم درگیر این وسواس لعنتیه و از خوشی چیزی نمیفهمم

من وسواس شدید داشتم خیلی اذیت شدم ولی تونستم ترکش کنم .اول از باید به اون افکاری که تو ذهنت مدادم می ...

من وقتی ۱۲ ۱۳ سالم بودم یه شب ترس بجونم افتاد برای اولین بار که الان فهمیدم اسمش پانیکه نمیدونی چی کشیدم اونشب با ترس خوابیدم گفتم بخوابم فردا خوب میشم اما دیگه دست از سرم برنداشت دائم الترس شده بودم تو ذهنم فکرای خطرناک میکردم و می‌ترسیدم اینکه الان میمیرم یا دست به خودکشی میزنم و... خیلی بد بود حتی خجالت میکشیدم به خانوادم بگم یچیزایی سربسته میگفتم ولی اونا هم زیاد پیگیری نشدن چه روزایی رو از سر گذروندم خداروشکر که بلایی سر خودم نیاوردم هنوزم یوقتا اونجور میشم ولی ترسه به اون شدت نیست  

من وسواس شدید داشتم خیلی اذیت شدم ولی تونستم ترکش کنم .اول از باید به اون افکاری که تو ذهنت مدادم می ...

افسرده شده بودم زیر چشام سیاه شده بود از شدت خشکی پوسته میشد زیر چشام آخ نگم برات نگم تقریبا ۳ ۴ سال بعدشم وسواس گرفتم واز چشم همون ترس و اضطراب میبینم 

راست میگی اون اضطراب هیچوقت برام حل نشد نفهمیدم چی بود از کجا اومد فقط از من یه آدم دیگه ساخت یه مرده اونم تو نوجوونی هیچکی نبود کمکم کنه به حرفام گوش بده از ترس سرزنش با کسی حرف نمیزدم من از اون شب شوم دیگه هیچوقت اون دختر سالم قبل نشدم😭😭😭

کاش خدا تلفن داشت شماره خدا رو داشتم بهش زنگ میزدم میگفتم خداجون چیکار کنم که تو راضی باشی چجوری باشم 😔😔ولی مثل اینکه بنده شیطان شدم  و از خدا دور 

ازت ممنونم که وقت گذاشتی❤ آخ که فقط یه وسواسی میدونه حال یه وسواس دیگه رو دیوونه شدم دیگه همه کارام ...

نجاست به این سادگی منتقل نمیشه عزیزم 

شرط نجس شدن چیزی انتقال هست

بزار برات مثال بزنم 

مدفوع بچه میفته رو فرش با دست برش میداری تو حق نداری بعدش چک کنی که نجس رو فرش هست یانیست!! و باید بنا بر پاکی بزاری!! 

شما دستمال منی شوهرت رو اوپن بوده نجس که  رو اوپن ندیدی پس پاکه 

دست خیس نجست خورده به لباسات 

نجس رو که رو لباست نمیبینی پس پاکه

تو اصلا نباید چک کنی ببینی  منقل شده یا نه   اینا برای غیز وسواسی هست تو که وسواس شدی همینام برات پاکه یعنی دیدی نجسم شده لازم نیست بشوری تمام