من باردارم چندین ساله وسواس نجسی پاکی دارم هرروز یه برنامه جدید هروز یه جارو نجس میکنم آخه من چیکار کنم میترسم بی اعتنایی کنم خدا نبخشتم امروز یه اتفاق افتاد من با جوش صورتم ور رفتم دستم خیس شد نگاه کردم یه لکه قرمز مانند ولی نمیشد به وضوح تشخیص بدی که خون هست انگشتامو مالیدم نرفتو اونجا با خودم گفتم وسواسی نشو تو که یقین نداری این خونه و ولش کردم بعد رفتم پای سینک بدون اینکه دستامو بشورم اسکاژو برداشتم مایع زدم ظرفا رو شستم سینکم کفی کردم و با دست خیس کشیدن کفارو بردم و تمام نشستم استراحت دستم رفت سمت همون جوش صورتم کندمش دیدم خون خشک شده هست دنیا سرم آوار شده با خودم میگم نکنه همون لکه رو انگشتم خون بوده ینی الان سینک اسکاژ جامایع همه جا نجسه😭😭😭😭من چیکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پاشو برو صورت و دستت رو سریع بشور تمونش کن عزیزم اونم فقط به خاطر مسائل بهداشتی بلاخره جوش چیز تمی ...
اخه منه خر جستجو کردم دیدم دستمو همونجا زدم آدم چقدر بدشانس خب چرا باید دقیقا بعد از پاک کردن اشکام و دست زدن به گوشی و دیدن خیسی رو صفحه گوشی یادم بیاد صورتم خونی بوده آخه من درست نمیشم
عزیزم تو اون موقع همینکار کردی با نجاست عین کثیفی برخورد کردی حتی عین نجاست؟
بله بله
گرچه تفاوت هست ،اما در واقع فرق زیادی با رعایت احکام هم نداره فقط شما دیگه اون استرس زیادو ذهنیت غلط رو نداری
خون میاد میشوری تمام دیگه هی دنبال نمیکنی
سرویس بهداشتی میری ،میشوری تمام دقت نمیکنی
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
اخه منه خر جستجو کردم دیدم دستمو همونجا زدم آدم چقدر بدشانس خب چرا باید دقیقا بعد از پاک کردن اشکام ...
دور از جونت ،برای شما پاکه هیچ وقت دیگه جست و جو نکن اگر میخوای درمان بشی چاره اش فقط اراده اس
از راه نجات هایی که خدا قرار داده استفاده کن و به خودت سخت نگیر
به خودت رحم کن عزیز خداوند الرحم راحمینه
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....