2777
2789
عنوان

غیر وسواسیا بیان یه دقه گناه دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 175 پست

یه چیز دیگه هم بگم که بدونی چرا نباید عقلی برخورد کنی 

عزیزم ما در طی روز افکار زیادی به سراغمون میاد و اگر اشتباه نگم هر فکری که میکنیم یک مسیر عصبی در مغز ایجاد میکنه 

علت اینکه به شما گفته میشه با این مسائل عقلی برخورد نکن پیچیدگی همین مسیر های عصبی که در نهایت ذهنت رو بهم میریزه و خدایی نکرده خطرات زیادی مثل جنون برات به همراه میاره 

دیگه هیچ وقت سرنخ ها رو به هم وصل نکن و راجع به نجاست استدلال نکن 

تمرین های کانال رو هم انجام بده 

خوب میشی انشالله عزیزم خیلی ها خوب شدن کار نشد نداره💪🏻✌🏻 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
الان برم آب بگیرم سینکو؟

من میگم نه و تکلیفی هم نداری نگرفتی هم نگرفتی 

ولی اگه خیلی اذیت شدی یه اب انگار که چیزی ریخته شده کثیفی ریخته شده مثلا لکه چایی ریخته شده بگیر و تمام 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میگم نه و تکلیفی هم نداری نگرفتی هم نگرفتی ولی اگه خیلی اذیت شدی یه اب انگار که چیزی ریخته شده کث ...

این ویس رو از زبون خانم بیگدلی شنیدم که میگه نجاست رو مثل کثیفی ببین

عزیزم شما هم وسواس بودی

بله 

مال من یکدفعه در اثر یک استرس شروع شدو سریعا شدت گرفت و خدا روشکر با توصیه های همین کانال در جا تمومش کردم و خدا روشکر درمان شدم 

دوست خوبم اون سطح اضطراب و استرست رو درک میکنم فقط اینو بدون خدا اصلا دوست نداره این مدلی ببینتت و این تلقین شیطان برای اذیت کردن شماست 

شما چون وسواس هستی اگر به شماره های احکام زنگ میزنی باید هر سوالی داری قبلش بگی وسواس هستم تا متناسب با حال شما پاسخ بدن 

من توصیه میکنم هر جا گیر کردی از کارشناس های خود کانال سوالت رو بپرسی که بهتر متوجه میشن و راهنمایی میکنن

آها منظورتون اینه که آب گرفتن مثل آب گرفتن یچیز کثیف باشه

یعنی یک دو سه تمام 

تازه همون هم اصلا لازم نیست چون پاکه

بله مال من یکدفعه در اثر یک استرس شروع شدو سریعا شدت گرفت و خدا روشکر با توصیه های همین کانال در جا ...

منم خواستم وسواسم درمان شه گفتم تو که الان مطمئن نیستی این خونه پس پاکه بعد که خون خشک شده دیدم واویلا شد

این ویس رو از زبون خانم بیگدلی شنیدم که میگه نجاست رو مثل کثیفی ببین

استاد بیگدلی خودشون مبتلا بودن و درمان شدن وویس هاشون رو به دقت گوش بدین و از همه مهمترین تمرین هاشون رو انجان بدین که این مسیرهای عصبی ذهنتون از اونوحالت کلاف بهم پیچیده خارج بشه و راحت بشین 

دوست عزیزم دلیلی نداره ایشون دروغ بگه و مسئولیت اعمال دیگران رو به دوش خودش بذاره خیال خودت رو راحت کن 

ضمن اینکه کارشناس های ویژه ای دارن که شما میتومی مشاوره تلفنی ازشون بگیری برای اینکه اطلاعاتت کامل تر بشه و اونجا هر سوالی که به شک انداخته شما رو بپرسی تا خودشون کامل تر جواب بدن 

روزانه وقت بذار وویس ها رو گوش کن تمرین ها رو هم انجام بده

دو سه بار غلبه کنی بر احساس اضطراب و استرس ذهنت به این مسیر جدید عادت میکنه و راحت میشی 

بله مال من یکدفعه در اثر یک استرس شروع شدو سریعا شدت گرفت و خدا روشکر با توصیه های همین کانال در جا ...

اخه میدونی مراجع میگن اگه یقین نداری و شک داری پاکه از طرفی میگن وسواسی نباید به شک ویه جاهایی به یقین خودش اعتنا بکنه همینو نمیتونم بفهمم این یقینی که میگن برا وسواسی بی اعتباره و از طرفی میگن اگر یقین ندارید پاکه یعنی چی

منم خواستم وسواسم درمان شه گفتم تو که الان مطمئن نیستی این خونه پس پاکه بعد که خون خشک شده دیدم واوی ...

خوب کردی بازم بی اعتتایی کن هیچی نمیشه نگران نباش 

دوست داریم اینجوری فکر کنیم که خون نبوده ترشحات زخم بوده و اجازه اش رو هم داریم و خدا هم همینو میخواد 

خوب کردی بازم بی اعتتایی کن هیچی نمیشه نگران نباش دوست داریم اینجوری فکر کنیم که خون نبوده ترشحات زخ ...

یعنی وقتی همونجا یقینمون حاصل نمیشه و پاک میدونیم بعدش بفهمیم نجاست بوده نباید اطمینان کنیم ؟

این همه ظرف شستی پاک شده دیگه مگه خون میمونه ببین یقین یعنی باید با چشم ببینی یه ذره ام شک باشه تمومه شیطونی لعنت کن به زندگیت بچسب واینکه حاج آقا فاطمی گفتن برای وسواس فکر کن احکام بر عکس بود و میگفتن مثلا باید با نجس نماز بخونی مثلا کامل ادرار کن به لباست وایسا نماز چجوری یقین میکردی مثلا لباست رو کاملا نجس میکردی اگه اینقدر یقین به نجاست داری نجس است و گرنه شکه و از جانب شیطان

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
اخه میدونی مراجع میگن اگه یقین نداری و شک داری پاکه از طرفی میگن وسواسی نباید به شک ویه جاهایی به یق ...

عزیزم در واقع اینجوریه 

واسه ادم بدون وسواس میگن به شکت اعتنا نکن که به مرور دچار وسواس نشی 

به ادم وسواسی میگن تو به شکت که هیچی به یقینت هم اعتنا نکن چون اولا الان دچار بیماری وسواس هستی و ذهنت مثل یک ادم معمولی عمل نمیکنه پس به یقینت هم عمل نکن که وسواسی که بهش دچار شدی درمان بشه 

یعنی یقین کردم اینجا نجسه خوب یقین کردم که کردم

من کیم؟ وسواسی

پس یقینم بی اعتباره پس حکمی ندارم پس نباید کاری بکنم

با نجاست و پاکی عین کثیفی و تمیزی برخورد کن 

یعنی وقتی همونجا یقینمون حاصل نمیشه و پاک میدونیم بعدش بفهمیم نجاست بوده نباید اطمینان کنیم ؟

نه نباید اصلا جست و جو کنی  که بخوای بفهمی و مطمئن بشی (چون میگی رفتم نگاه کردم دوباره اصلا نرو نگاه کن)

نباید حتی بهش فکر کنی خودت رو بزن به اون راه (میدونم سخته ها ولی باید انجامش بدی)

اتفاقی هم متوجه شدی بی اعتنایی کن و مثل کثیفی تمیزی باهاش برخورد کن 

باور کن اگر بی اعتنایی رو یاد بگیری اصلا اتفاقی هم دیگه متوجهش نمیشی 

نه نباید اصلا جست و جو کنی که بخوای بفهمی و مطمئن بشی (چون میگی رفتم نگاه کردم دوباره اصلا نرو نگاه ...

حرف منم همینه آدمی که وسواس نیست بکل یادش میره ماجرارو حتی همون لحظه هم ذهنش درگیر نجاست نیست و مثلا جون خونیه دستاش میره میشوره یا نمیشوره و به فکر پوستشه که ای وای جای جوش نمونه مثلا  ولی امان از وسواسی که تو ذهنش کلی صغرا کبرا میچینه و به چیزی جز نجسی فکر نمیکنه