2777
2789
عنوان

غیر وسواسیا بیان یه دقه گناه دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 175 پست
معتبره ؟آخه میگه برا وسواسی عین نجاست هم پاکه نمیتونم اینو بپذیرم

این طور در نظر بگیر ک خداوند برا افراد وسواسی برای اینگه شیطون اونا رو برای خودش مصادره نکنه این حکم رو گذاشته حالا تو حاضری ب زمزمه شیطان بری یا حکم خدا .اصلا بحث نجاست نیست بحث اینه خدا چیو برات پاک بخاد 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی انقدر وسواس نباش.. تو از کجا میدونی اون خون همون موقع اومد ؟ شاید بعد اینکه دست زدی بهش بعدا خون ...

اخه رو دستم خیسی احساس کردم نمیدونم بلافاصله نگاه به انگشتم کردم یانه امکانش هم بوده که اون خیسی چرکی چیزی باشه میگم شاید دیرتر نگاه کردم اون لکه هم خون بوده و خشک شده 

جدا باورم نمیشه با خودت همچین کاری میکنی ، همون که دستتو با اب بشوری تمیز میشه مگه به میت دست زدی انقد بزرگش میکنی

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

این طور در نظر بگیر ک خداوند برا افراد وسواسی برای اینگه شیطون اونا رو برای خودش مصادره نکنه این حکم ...

آخه مرجعم که اینو نمیگه با اینکه از سوالام فهمیدن بشدت وسواسی هستم 

آخه مرجعم که اینو نمیگه با اینکه از سوالام فهمیدن بشدت وسواسی هستم

مرجع تقلیدت کیه ؟ شاید متوجه شون نکردی ک وسواس ات زیاده 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
نه ببین من بعد اینکه با جوشم ور رفتم و دستم خیس شد نگا دستم کردم یه لکه قرمز رو انگشتم دیدم گفتم حتم ...

بیخیال باش به خدا فقط خودتو نابود میکنی،اصلا اتفاق خاصی نیافتاده،اگرم رو مخت راه میره به این فکر کن بگو بعد کندن جوش خون اومده دستم بهش نخورده مغزتو گول بزن،اینا وسواس نیست اینا وسوسه های شیطانیه اینو روانشناسم میگفت😂

عزیزم ببین طبق گفته خودت تکلیف شما اینه به خودت اینطوری بگی یعنی غیر از این تکلیفی نداری 

میگی نگاه کردم تشخیص ندادم خونه یعنی تمام شد و پاکه حتی اگه ۹۹ درصد بگی خونه و ۱ درصد شک کنی بازم تمام و پاکه 

یه قاعده داریم به اسم قاعده حمل به صحت میگه وقتی وسواسی و شکاک بنا رو بر درستی بذار یعنی چی 

یعنی شما میگی بی اعتنایی کردم و بعد زخم خشک شده دیدم حالا ذهنم استدلال میکنه که خون روی دستم بوده 

قاعده حمل به صحت به شما میگه شما مایعی روی دستت دیدی تشخیص هم ندادی بنا رو بر درستی بذار بگو شایدم چرک جوش یا مایع اولیه زخم بوده بعدروی زخم خودش خشک شده یعنی دست من به خون نخورده و بازم پاکه

همون قدر که احتمال خون بوده همونقدر احتمال داره چیز دیگه بوده باشه و شما این دومی رو در نظر بگیر 

یعنی باید این کار رو بکنی 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
ینی فراموش کنم ؟پاکه بنظرت

صد درصد پاکه فراموشش کن 

اگر کانال وسواس فقهی رو دنبال میکنی عزیزم تمرین هاش رو هم دنبال کن 

میگه نجاست عینیه و  عقلی نیست یعنی نشین سرنخ ها رو بهم وصل کن دیگه هیچ وقت این کار رو نکن میاد تو ذهنت شعر بخون کتاب بخون فیلم ببین اهمیت نده 

در جا بگو پاکه که مغزت درگیر نشه 

واسه اون تیکه هم که نمیتوتی بپذیری عین نجاست برات پاکه عزیزم تا جایی که من میدونم تمام مراجع گفتن وسواسی به شکش که هیچ به یقینش هم عمل نکنه 

معنی این میشه همین که برای شما وسواسی اونم در این حد تکلیف نجاست و پاکی برداشته شده حالا شما خیلی حساسی یه اب بگیر ولش کن مثل کثیفی تمیزی برخورد کن 

در حال حاضر سلامت جسم و روح شما مهمه عزیزم

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....