2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 155 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مررسی از شماااا😂😂😂شانس من از اوباما سیاه تره بخدازده ب سرم برم ضایعاتی بخرم شاید از خونه دراومد م ...

نگا اگه واقعا جدی هستی ک من و خانمای سایت برات استین بالا بزنیم اگ نه الکی ک بریم مشکلات بقیه ی نی نی سایتیارو حل کنیم

چندسالته چیکاره ای؟چه خوب که تموم کاراتو کردی فقط ی چیزی دختری کع میخایین واقعا خوشبخته که از الان ب ...

ما کوردیم خانم همونجوری ک رو ناموسمون غیرت داریم چشمامونم فقط خانم خودمونو میبینه 

کلارتو زندیگم انچه ک واسه خودم خاستم واسه دیگرونم میخام

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

نخر دیگه عرفان بخدا که بعدش جنگ به پا میشه 😂 هر خانمی ارزوشه با عشق و علاقه با همسرش برن وسایلای زن ...

پس نباید بخرررم 

بخت منزک باز نمیشه گفتم لااقل روی فرشای خودم بخابم تا قبل جنگ😂

خواهش میکنم نه الانم بگیرین فکر کنم خوب باشه

خب میگن بذار عروس خانم بیاد بخره شاید ۳سال دیکه نیومد🤷‍♂️

اصلا سلیقه ی تو عالییبببی در عصر حاضر بیشتر خانوما دوست دارن خودشون تو انتخاب وسایلشون حضور داشته با ...

پس دعا کنید بختمون باز شه تا بریم بخریم 

🤣🤣🤣🤣

خیلی بدشانسم خیلی

تو اربعین ۱ ساعت تو صف یودم رسید بمن گفت تموم شد بعد آقاهه گفت بیا بشوریم ثواب دازه زیر لب گفتم برو بابا با شکم گشنه مگه اسیرم گفت چی گفتی گفتم کف بزن اومدم