2777
2789
عنوان

پیر بابا ص ب ی اهواز کسی میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 60 پست
ببین من خودم اصلااااا باور نداشتم تا این که اینو که پیدا کردم تو شاخ گوسفند پیچیده شده و اسم تک تک ا ...

گلم من کار ندارم اما شوهر سابقم و خانوادش رفتن دنبال دعا و طلسم همشون یا مردن یا زمین گیر شدن یا دیوونه 

هیچ خاستی بالاتر از خاست خدا نیست اگر بدونی من تو خونشون چیا دیدم وحشت میکنی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

همین ادم چند ماه پیش مامانم میره سر کتاب بگیره پیشش به مامانم گفته بود طلسم دارین شما رو بستن ما باو ...

میدی شمارشو 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من کار ندارم اما شوهر سابقم و خانوادش رفتن دنبال دعا و طلسم همشون یا مردن یا زمین گیر شدن یا دیو ...

من خودمم خیلی میترسم بخدا منم دارم به چ‌م یه چیزایی میبینم تو خانواده بخدا همه به جون هم افتادن همه دیوونه شدن 

😭

من شنیدم یه نفر داخل تویسرکان هست که کارش حرف نداره اما خیلی بداخلاقه شاید بری تا اونجا اصلا راهت ند ...

خیلی به من دوره میشه سمت همدان فکر کنم من اصلا نمیتونم برم این همه راه 

خودمم خیلی دورم واسه همین نمیتونم برم اما اگه حل نشه چاره ای ندارم میشه ادرس اون آقایی که تو شیراز م ...

خانمه اسمش ثریا هس کوشک میدون خیابود شهدای اسلامی آرایشگاه بانوی آفتاب طبقه بالا خونش هس

راستی یه خانمی بنام مریم شیرازی داخل مرودشت بود من یه بار تلفنی باهاش حرف زدم مو به موی حرفاش درست بود اما حقیقتش چون مجازی پیداش کرده بودم میترسیدم پول واسه دعا بدم با اینکه گفت حضوری هم میتونی بیای باز اعتماد نکردم شما تا حالا همچین اسمی نشنیدی؟؟

راستی یه خانمی بنام مریم شیرازی داخل مرودشت بود من یه بار تلفنی باهاش حرف زدم مو به موی حرفاش درست ب ...

میشه شمارشو بدی؟چیا بهت گفتدک درست بود ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

میشه شمارشو بدی؟چیا بهت گفتدک درست بود ؟؟

والا شمارشو گم کردم فقط شماره کارتشو فرستاده بود میدونم اسمش مریم شیرازی بود 

از دخالت های مادربزرگم و حروف اسمیش

تا اینکه دعامونو تو قبرستون دفن کردن و چند وقت بعدش که یکی رو برای درآوردن طلسم دفینه پیدا کردیم دقیقا اونم گفت موکلم از قبرستون این طلسم رو آورده که اسم تک به تک اعضای خانوادمون با قفل داخل اون طلسم بود بهمون نشون داد و اونجا فهمیدیم حرفای اون کاملا درست بود 

بهمون گفت دعا انقد سنگینه که داره روی چاکراهاتون تاثیر میذاره و تا چند ماه دیگه تک به تکتون مشکل سلامتی پیدا میکنید و دقیقا هم همین شد با اینکه سنمون کم بود اما هر کدوممون یه درد و مرضی پیدا کردیم و خیلی چیزای دیگه مثل  زمان فروش رفتن زمینی که داشتیم و کاملا درست بود