اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من اصلا بهتون درخواست دوستی ندادم این فردی که اومد ناشناسم شما نبودی من خودم پیداش کردم کیه عزیز
خب پس چرا این کاربر میگه دختر قهوه فروش گفته کاربری شانزدهم تو ناشناس حرف های بدی بهم زده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب پس چرا این کاربر میگه دختر قهوه فروش گفته کاربری شانزدهم تو ناشناس حرف های بدی بهم زده
من دو بار کلا چت ناشناس گذاشتم یه بار بحث کردیم بعد همون دقیقه ها بود یکی اومد ناشناسم بست منو فحش منم ناشناسو پاک کردم مجدد چند روز بعد ناشناس گذاشتم دیدم طرف اومده دوباره داره...
متوجه شدم کدوم کاربره شما نیستی(بین شماها نیست)
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ
من دو بار کلا چت ناشناس گذاشتم یه بار بحث کردیم بعد همون دقیقه ها بود یکی اومد ناشناسم بست منو فحش م ...
ممنونم که حداقل بدون تعصب حرف زدی
کدوم بانک گزاشتی عزیزم،کی گرفتی وامو؟بانک رفاه کارگران من پرسیدم گفت فقط تا سقف۳۰۰ تومن میدیم مدت زمان گزاشتن پول هم بالا بود،هم اینکه ضامناشم باید حتما بازنشسته بانک رفاه باشه!
دمش گرم اسماباید بره آگاهی کار کنه بخدا با این تیزبینیش و دقتش😂
آره والا
واقعا دمش گرم
من رفتم چرتمم زدم این هنوز از رو نرفته😑😂 میگه ادرس بده خدایا
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
آخرین تاپیک راز مامانی رو ببین تلاش های اینم ببین اینم یه فکت دیگه برای اثبات یکی بودن🤣
اره همون😂 هر چی میگذره بیشتر داره گند میزنه
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937