2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5048 بازدید | 838 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترکید ک

آره 

چون با چندتا کاربریش اومد براش گزارش زد

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اره دقیقا منم چون اطرافم هم طبیعی هم سزارین داشتن و دیدم فهمیدمبچه اصلا دختر نبود،ما بچه بعد دنیا او ...

من بچشو رو ندیدم

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

آره چون با چندتا کاربریش اومد براش گزارش زد

بار اون عکسو بزار افسانه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

یکی گفت شده ۳۰۰ چقدرم من غصه خوردم خب پس همون ۲۰۰ اما خذایی ۲۰۰ تو تهران قبرم نمیدن بخدا قسم

کاش میشد همون ۲۰۰تومنو بذارم رو پول پیش اجارع کمتر بدم اما همش میره جای چک و قرض

بار اون عکسو بزار افسانه

جفتشون با کفگیر استیل🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کاش میشد همون ۲۰۰تومنو بذارم رو پول پیش اجارع کمتر بدم اما همش میره جای چک و قرض

منو بگو نه جاهاز دارم ن پول پیش خونه خانوادمم تحت فشار گذاشتن چرا نمیرین سر زندگی تون

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

رفتیم کافی نت مشخصات خونه مادربزذگم رو بعنوان موجر وارد کرد بعد مشهصات پدرشوهرم رو بعنوان مستاحر زد ...

سلام ببخشید من الان ثبت نام کردم برای وام کی نوبتم میاد ؟ شما از تابستون دنبالش بودید ؟؟ بعد بانک خصوصی بهتره یا دولتی ؟؟

عکس یه نوازد بود درشت بود و کاملا شبیه پسر لباس آبی تنش بود

شایدم عکس برای بچه خاهر یا نزدیکاش بوده ک گفته بچمه🙄!!!!! 

میگم احیانا اینجا دروغ بگیم جایزه میدن ک من خبر ندارم؟