2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4865 بازدید | 838 پست
منم ممنونم از شما که خیلی عاقلانه و بدون تعصب رفتار کردینمنم از شما عذرخواهی میکنم اگر تا الان حرفی ...

خواهش میکنم عزیزدلم♥️♥️😘😘💋💋🌷🌷

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نصب به عکس دخترش بگم نمیشه از عکس نوزادی بچه هارو تشخیص داد بعضی بچه ها درشت یعضی ضعیف بعضی پشمالو ...

عزیزم بچه ی شما کاملا فیس نوزادی رد داره اون بچه چشاش کاملا بازبود اصلا پف نداشت من خودم پسرم ۳و۸۰۰وزن ‌و۵۳قد تولدش بود اما یکماهه این قیافه وبدنش نبود 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ممنونم از شما که خیلی عاقلانه و بدون تعصب رفتار کردینمنم از شما عذرخواهی میکنم اگر تا الان حرفی ...

چی شد معلوم شد فیک نیست ؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

عزیزم بچه ی شما کاملا فیس نوزادی رد داره اون بچه چشاش کاملا بازبود اصلا پف نداشت من خودم پسرم ۳و۸۰۰و ...

این بچش خیلی ریده بود تا یه هفته اول گریه میکرد از بچش میگفت رو دستم میمونه🤣🤣👶🏻👶🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

باید از کاربر فیک هم تشکر کنم باعث شد من واقعیت ببینم😅😅تازه کدورت ها و حرف ها برطرف شد

میگن خدا آدم ها رسوا میکنه اینه ها بدون اینکه بفهمی بین همه رو بهم زد حالا ببین چی شد

قربون خدا بزرگیتو شکر😁💙

عزیزم برای شما کاملا مشخصه پسره

هم چهره هم رشدش

اون چشم ها اصلا برای بچه ی یک ماهه نبود

خودمم بچه دارم دیگه میدونم

خدا حفظش کنه براتون

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
این بچش خیلی ریده بود تا یه هفته اول گریه میکرد از بچش میگفت رو دستم میمونه🤣🤣👶🏻👶🏻

😐😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

چهل روزگی بچه منو ببین پف نداره

شلوارش کم مونده بره تو حلقه ش

مادر بد👶🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

شلوارش کم مونده بره تو حلقه شمادر بد👶🏻

همینجوری خوبه از بس تکون میخوره شلوارشو درمیاره😆

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

عزیزم این مشخصه پسره

بخدا ما یه عکسی دیدم که اصلا شبیه دختر نبود...انگار آرمانو بگی دختره،اخه مگه میشه آرمان مشخصه پسره

عزیزم برای شما کاملا مشخصه پسرههم چهره هم رشدشاون چشم ها اصلا برای بچه ی یک ماهه نبودخودمم بچه دارم ...

ممنون عزیزم همچنین دیگه خدا خودش میدونه امیدوارم فیک نباشه 

عزیزم این مشخصه پسرهبخدا ما یه عکسی دیدم که اصلا شبیه دختر نبود...انگار آرمانو بگی دختره،اخه مگه میش ...

نمیدونم والا خودمم گیج شدم چرا عکس نداد😔

همینجوری خوبه از بس تکون میخوره شلوارشو درمیاره😆

عبضی 😳👍🏻تو اینو خریدی که تا چهار سال واسش شلوار نگیری منکه میدونم

ای جونم خیلی چشاش ولی قشنگه

عزیزم به مرور که بزرگترمیشه متوجه تغییرات میشین خدا براتون حفظش کنه ❤️

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔