2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4873 بازدید | 838 پست
فداتشمم عزیزدلممم😘😘قورمه سبزی شما هم نوش جونت😍♥️

چه نوش جونی صدام شده  شبیه صدا ماشین قراضه🤣انگار موتورش روشن نمیشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نصب به عکس دخترش بگم نمیشه از عکس نوزادی بچه هارو تشخیص داد بعضی بچه ها درشت یعضی ضعیف بعضی پشمالو ...

جووون ارمانو ننه👶🏻این شفا گرفت

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣🤣جالبه میگه تو ناشناس به دختر قهوه فروش بد و بیراه گفتی مدرکش چیه؟اینه که چیزی من از این کا ...

بهتره از هم بابت این همه سو تفاهم هایی که شده و حرفایی که شده و موش بردهای بقیه

که باعث شده بحث یا دعوایی کنیم معذرت بخوایم...من نه با شما مشکلی دارم نه چیزی اگه از طرف من بحثی شده یا هرچی جوابی دادم معذرت میخوام من نمیخوا کینه یا داستان حرفی باشه♥️♥️

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نصب به عکس دخترش بگم نمیشه از عکس نوزادی بچه هارو تشخیص داد بعضی بچه ها درشت یعضی ضعیف بعضی پشمالو ...

اون عکس زشته ک پرستار گرفت رو بفرست🤣👶🏻

جووون ارمانو ننه👶🏻این شفا گرفت

نتم ریده به قران یه ساعته تلاش میکنم عکس بزارم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

عزیزم این کاملا مشخصه پسره و رشدش معلومه واس اون کاربر قیافه پسر بود رشتش هم فرق داشت

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

🤣🤣🤣🤣🤣جالبه میگه تو ناشناس به دختر قهوه فروش بد و بیراه گفتی مدرکش چیه؟اینه که چیزی من از این کا ...

🤣🤣🤣 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
نتم ریده به قران یه ساعته تلاش میکنم عکس بزارم

دودفعه فرستادی دیوب

اون عکس زشته ک پرستار گرفت رو بفرست🤣👶🏻

اون زیادی زشته😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

اون زیادی زشته😂😂

به مولا اون رو ببینن بیشتر به حقیقت پی میبرن🤣👶🏻

دودفعه فرستادی دیوب

خب میگم نتم خرابه😐

به مولا اون رو ببینن بیشتر به حقیقت پی میبرن🤣👶🏻

راست میگیا🤣💔

بهتره از هم بابت این همه سو تفاهم هایی که شده و حرفایی که شده و موش بردهای بقیهکه باعث شده بحث یا دع ...

منم ممنونم از شما که خیلی عاقلانه و بدون تعصب رفتار کردین

منم از شما عذرخواهی میکنم اگر تا الان حرفی زدم

مرسی❤️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️