اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خب شناسنامه چه ربطی داره به این که شما دوتا کاربر یکی نیستین؟😃
الان قائمشهری؟من اتفاقا با شما یه خیابون فاصله دارم🤣🤣🤣🤣
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...
فوق العاده بی ادبی من پاچه خواری کسی رو نمیکنم فقط دیدم چندروز پیش براش تاپیک زدین چون میدونستم شماخودتون راز مامانی هستین وظیفم دونستم که کاربرا هم بدونن
اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
الان دعوا سرچیه؟ منو هم وارد بازی کنین بخیل نباشین
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من هفتصد خوابوندم 3ماهه یک ونیم با سود 22 درصد 36 ماهه گرفتمدوتا ضامن حقوق 30 میلیون بردمچک و سفته ...
به همسرم گفتن باید پول ۶ ماه بخوابه ظاهرا
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937