2777
2789
عنوان

می‌خوام خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم خدایا مزاحمش نباشم شاید کار داره اینقدر حرف زدم ببخشید

خواهش میکنم اتفاقا کاری نداشتم خیلی هم برام خوب بود حرف زدم بدون قضاوت فقط سبک شدم 

من الان تو اتاق خودم خونه بابام هستم بهترین و امن ترین جای دنیا چی ازین بهتر 

خواهش میکنم اتفاقا کاری نداشتم خیلی هم برام خوب بود حرف زدم بدون قضاوت فقط سبک شدم من الان تو اتاق خ ...

دقیقا 

چقدر قشنگ توضیح دادی خونه بابارو خخخ 

تو اگرطلاق بگیری زندگی برات بهشت میشه 

یه خانمی تجربه این مدلی داشت مینویسم برات حوصلت شد بخونش شاید تلنگری باشه

شوهر این خانم خیلی بداخلاق و سرد و خرجی نمیداده

ولی خانم ۱۰ سال باهمش کنار میاد

یک روز  میفهمه شوهرش خیانت کرده میگه  منم باید خیانت کنم تا دلم خنک بشه 

با یکی دوست میشن و میرن توی رابطه  خیلی وابسته ی پسره میشه پسره بعد یه مدت میگه یه دوستمم هست میخوام بیارمش اول خانم مخالفه وقهر میکنه و یک هفته قهر ولی بعدش طاقت نمیاره  زنگ میزنه میگه بیا دوستتم بیار 

چند وقتی این روال رو تکرار میکنن تا هربار پسره زنگ میزده بیا مشتری اومده و پول خوبی میده اینم میرفته

یروز مثل همیشه که میره پسره کارش تموم میشه میگه یکم استراحت کن یکی از دوستامم هست 

بعد ده دقیقه پدرشوهر دختره وارد اتاق میشه وقتی می بینه عروسشه میزنه و میبره خونه زنگ میزنه پسرش و پدر مادر دختره بیان هرچی التماسشون میکنه فایده نداره

بعد کلی تحقیر طلاقش میدن بدون مهریه پدر مادره هم راهش نمیدن دیگه 

مرده میره ازدواج می‌کنه و زندگی میسازه

این خانم هم الان در به در کوچه خیابون و کارتن خوابی و ...

این خانم ۱۰ سال صبوری خودش رو به خاطر یه تصمیم اشتباه خراب کرد..

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری♥️

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
دقیقا چقدر قشنگ توضیح دادی خونه بابارو خخخ تو اگرطلاق بگیری زندگی برات بهشت میشه

آره بخدا قسم من اینجا برام بهترین جای دنیاست تو خونه هم فقط خودم هستم خواهر بردارم رفتن سر زندگی خودشون