2777
2789
عنوان

کیا ناخواسته باردار شدن😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 100568 بازدید | 1231 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه دومه.الان یک روزه دنیا اومده.بهم آرامش میده واقعا و حس مادریم بهش خیلی زیاده.

خدا روشکر تو که مادر شدی امروز پیش خدا عزیزی

خواهری کن در حقم دعا کن 

از خدا بخواه امسال معجزه وار از بلاتکلیفی به سمت خیر و صلاحم زندگیم مشخص بشه ۵ ساله بلاتکلیفم

گلم شما آخرین بی بی چک چند روز بعد تاخیرت زدی آخه منم اینطورم

حدودا دو هفته تاخیر....هر چند روز یبار ی بیبی چک میزدم چون منفی بود خیالم راحت بود ک باردار نیستم میگفتم بزار چند روز دیگم صبر کنم کللی ام ومنوش و زعفرون و..میخوردم ک پری شم دیگ رفتم دکتر سونو کرد گفت تنبلی شدید داری امپول داد ک پریود شم نشدم دیگ رفتم ازمایش مثبت بود...

حدودا دو هفته تاخیر....هر چند روز یبار ی بیبی چک میزدم چون منفی بود خیالم راحت بود ک باردار نیستم می ...

آها آزمایش کی دادی چند روز بعد تاخیر

یعنی اصلا پریود نشدی حتی لکه بینی

آزمایش بتا چند گرفتن گلم

ممنونم جواب دادی

😭😭😭واقعاهمینه اسیردکتراییم نمیتونن درمان کنن راحت میگن نمیشه برو دنبال زندگيت یابرورحم اجاره کن.. ...

اره واقعا تازه الکی الکیم هزینه میتراشن نگاه ب جیب ادم نمیکنن ویزیت ک میکنن الکی یک سنو هم میکنن ک ب جیبشون اضافه شه انشاالله که شما هم میشی نا امید نباش امیدت خدا باشه

این راه حل های احمقانه و مسخره به درد یه مشت خرافاتی میخوره هزار بار دیگه تکرار شه من بازم همین کار ...

میدونی اونا ک این راهها رو انتخاب میکنن خرافاتی نیستن قلب دارن فهم شعور دل دارن همین دیگه برای خوبی بدن خودت تصمیم گرفتی فقط برای زندگی اون بدبخت بیچاره ن و چقدر بیچاره بود ک تو مادرش بودی

می‌دونی، هر کسی بر اساس باور و اعتقاد خودش رفتار می‌کنه. به نظر امثال من و تو سقط یه جنین نشانه بی م ...

اره راست میگین ولی وقتی اومده درباره سقط ب خوانومی ک بچشو شاید نمیخواد تو تنگناس میگه باید جلو دهنشو گرفت 

آها آزمایش کی دادی چند روز بعد تاخیریعنی اصلا پریود نشدی حتی لکه بینیآزمایش بتا چند گرفتن گلمممنونم ...

خواهش میکنم ن هیچی...بتا ندادم ازمایش ساده دادم گفت بارداری رفتم دکتر سونو کرد گفت هفت هفته ای

اره راست میگین ولی وقتی اومده درباره سقط ب خوانومی ک بچشو شاید نمیخواد تو تنگناس میگه باید جلو دهنشو ...

اتفاقا باید تو دهن امثال شماها زد که با راه حل های صد من یه غازتون باعث مشکلات حقوقی و اخلاقی اون طرف در آینده میشید . بچه های بی سرپرستی که حسرت زندگی خانوادگی دارن و ممکنه در آینده خانواده ای که رهاش کردن رو پیدا کنن و هزار و یک مشکل حقوقی و ارثی ایجاد شه

جوگیر هم شدین که ووووااوووو چقدر ما خوش قلب و بافکریم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میدونی اونا ک این راهها رو انتخاب میکنن خرافاتی نیستن قلب دارن فهم شعور دل دارن همین دیگه برای خوبی ...

نظر منم در مورد بچه های شما همینه 

چقدر بدبخت و بیچاره ان که مادر بیسواد و خرافاتی مثل تو دارن 🤢

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan