2777
2789

سلاام😍

از اونجایی که من خودم همیشه در به در دنبال کسیم که بتونه تو کتاب خریدن و خوندن بهم کمک کنه این تاپیک و میزنم و از این به بعد کتابایی که خوندم رو خدمتتون معرفی میکنم🌷

کتاب ۳۶۵ روز بدون تو ژانرش عاشقانه است و بر خلاف ظاهرش که بهش میخوره رمان باشه و طولانی ، باید خدمتتون عرض کنم که توی هر صفحه حدودا یکی ، دو خط نوشته شده

نویسنده این کتاب رو بعد از جدایی از معشوقه اش نوشته

و یه سری جملات قشنگ رو در وصف حس و حالاتش میگه🥲😍

کتاب پر از احساسیه و با صفحه به صفحه اش کیف میکنید🫠🫠🤌

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

من اخیرا شب های روشن داستایوفسکی رو خوندم و چندروزه تو شوک پایانشم

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی یادم رفت بگم

این کتاب عنوان ۳۶۵ روز رو داره

ولی نویسنده تا روز ۲۰۰ ادامه داده

گفته شده نویسنده روز ۲۰۰ اُم خودکشی کرده🥲

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

نگرانی نویسنده برای اینکه نتونه دیگه نیمه گمشده ای پیدا کنه🫠😅یه سری جملاتش رو براتون میزارم

یاد این شعره افتادم

نیم من رفته و نیم دگرم امده است

هرچه ترسیدم از ان ، آن به سرم امده است

من اخیرا شب های روشن داستایوفسکی رو خوندم و چندروزه تو شوک پایانشم

عزیزم ژانر کتاب در چه موردیه

راستی یادم رفت بگماین کتاب عنوان ۳۶۵ روز رو دارهولی نویسنده تا روز ۲۰۰ ادامه دادهگفته شده نویسنده رو ...

سلام ببخشید یه سوالی داشتم درمورد این کتاب.

هر صفحه اش اینجوریه؟یعنی یه سری جمله گفته با معنی؟

💔😭