2777
2789
عنوان

کتاب 365 روز بدون تو❤️معرفی کتاب📖😍

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 105 پست
لطفا کتاب های صوتی هم معرفی کنید

حقیقتا من کتاب صوتی گوش نمیدم

پادکست گوش میدم

البته یک دفعه کتاب فهمیدن با دستان روغنی نه جوهری و کتابخانه نیمه شب رو صوتی گوش دادم

منتها بعدا کتابش و خوندم دومیو

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی وقتا اینکه کتاب همینقدر جملاتش کم باشه قشنگ ترش میکنه

برخلاف بعضی کتاب ها که جملات زیادی دارن اما در نهایت شاید فقط چند صفحش واقعا خوب باشه

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

کسی پی دی اف جهان کوچک من داره؟

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

اهااین چندتا صفحه ای که گذاشتی رو دیدم که دارهفقطم تا 200 روزهاحتمالا خودشه

اره خودشه

فقط هم ۲۰۰ روزه درسته

روز ۳ نوشته

و همینک اشک هایم سرازیر میشود و...

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
بعضی وقتا اینکه کتاب همینقدر جملاتش کم باشه قشنگ ترش میکنهبرخلاف بعضی کتاب ها که جملات زیادی دارن ام ...

درسته

کتاب پسرک ، روباه و موش کور و اسب هم سفارش دادم😍

اونم تو همین سبکه

اگه درست بگم کتاب پاندای بزرگ و اژدهای کوچک هم همینطوره

بعضی وقتا اینکه کتاب همینقدر جملاتش کم باشه قشنگ ترش میکنهبرخلاف بعضی کتاب ها که جملات زیادی دارن ام ...

ببین 

برنامه کست باکس رو نصب کن 

Audio books

پر از کتاب های صوتی هست 

بیشتر هم ادبیات کلاسیک داره 

ملال اور رو اونجا گوش بده 

کتاب تولستوی ومیل بنفش هم خیلی قشنگه 

با کتاب بابا لنگ دراز 

اینا رو گوش بسیار لذت میبری 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

درستهکتاب پسرک ، روباه و موش کور و اسب هم سفارش دادم😍اونم تو همین سبکهاگه درست بگم کتاب پاندای بزرگ ...

درسته پاندای بزرگ و اژدهای کوچک رو خوندم همین سبکه

پادکست معرفی کن

سپهر خدابنده

صلح درون

رادیو راه با مجتبی شکوری

سایت مبل قرمز

رواق

کتاب باز

ری را

فعلا اینا تو ذهنمه

اخری شعر خوانیه که عاشقشم

چون به یادم میاد همه ی اون نقشه ها رو برا آینده ای میکشیدم که دیگه وجود ندارهخودشه مرسی

اره

ترجمه مال من فرق داره یکم

ببین برنامه کست باکس رو نصب کن Audio booksپر از کتاب های صوتی هست بیشتر هم ادبیات کلاسیک داره ملال ا ...

رایگان هست؟

ممنونم که معرفی کردی🧡