2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16718 بازدید | 2604 پست
ممنووووونم، ممنوووووونم🥰😍 بخوشی شما❤️🌹 انشالله شما هم خوشبخت ترین باشین🥰😍🌹

مرسییییییییی نازنینم 💘 💕 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش میکنم عزیزدلم ♥️ نه خوبه البته که سایت کلا گاهی وقتا مشکل داره

شایدم‌ اینترنت من‌ب مشکل برخورده نمیدونم‌والا🥴

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین 🫀 

من امروز رفتم پالتو بگیرم فسقلیا رو خونه مادر شوهرم گذاشتم و گفتم که حامد نیست برم بخرم برگرده ببینه سورپرایز شه من منظم  و مرتب  شدم 😂که خیال باطل 

اونایی که من دوسداشتم اونایی نبود که مناسب شکم من باشن🫤

توی مسیر برگشت کلی تصمیم و خط و نشون ذهنی کشیدم که تو از امروز بایدددددد لاغر کنی 

برگشتم مادرشوهرم یکبار در قرن رشته پلو درست می‌کنه اصل همین روزی که من رژیمم درست کرده بود 

مگه شد نخورم  اصلا مقاومت خاصی دربرابر غذاهای بهشتی ندارم 

از فردا رژیمم 

دیشب یه پک سلامت واسه خودم درست کردم 

امروز صبح رو عالی شروع کردم 

باید یه برنامه ریزی روزانه داشته باشم لاغر کنم 😂

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مادرم البته آخر صحبتام میگم به حامد سلام برسون و حواست بهش باشه 😂

😂منتظرم ببینم‌جریان چیه

هدا جونم یه دوره چهل روزه زنیان سیاهدونه و آویشن رو هر کدوم یه قاشق مرباخوری در روز بخور بعد مثلا او ...

ساحل کسی بوده که این روش بوی بد دهانش خوب شده باشه؟آخه من معده ام هم درد نمیکنه شاید گاهی خیلی کم

سلاممممم زهرا جونم نه چه وزنی اصلااااا کم نکردم هیچ چاق تر هم شدم امروز رفتم پالتو بگیرم مگه اندازم ...

چ خوب پس‌منم اسکرین‌گرفتم‌ساحلی..مرسی

من‌ سر‌پسرم‌خیلیییییی خیلییییی لاغر شدم،عکسامو‌پاک‌کردم ک‌واسه اون تایم‌بود😂 ولی واسه دخترم‌لاغرنشدم و خوب بودم‌

این معجون پوستیمه داخل اون پلاستیک 

که دیشب داخل اون ظرف با ماست و دارچین یه کوچولو ماسک کردم واسه امروز 

چندتا گیاه داخلش هست 

چای قرمز 

گل محمدی 

گل ختمی 

گل بابونه 

پودر پوست پرتغال 

و گلبرگ بنفش زعفران 😂

چقدر جالب سوره تغابن یادم باشه قربون خدا برم چون من فکر میکنم پیش میاد دوباره زایمان کنم 😂😂 لحظه ب ...

ای‌خودااا

چرا ک‌نه، بع این‌۲فسقلی، یه آبجی ناناس هم‌نیازه

اون ظرف هم پک سلامت خود سازمه 🫠امیدوارم شفای لاغری بگیرم 

کشمش 

و مخلوط سیاهدونه چ زنیان و زیره 

قسمت بالا تر هم که توی تصویر نیفتاده 

تخم شربتی و خاکشیر گذاشتم 

با همون دو لیوان آب ولرمی که محیا پیشنهاد داد صبح ها بخورم 

دیشب عکس گرفتم یادم بمونه 😁قسمت شد ببینین که من می‌خوام لاغر شم و نمیشه

ساحل کسی بوده که این روش بوی بد دهانش خوب شده باشه؟آخه من معده ام هم درد نمیکنه شاید گاهی خیلی کم

اره شخصا منم مشکل معده و روده نداشتم خب ولی اون زنیان و سیاهدونه و آویشن رو مصرف کردم اصلا از خوب هم خوبتر شدم 

هیچی مصرف نکردی اینو مصرف کن 

آب پنیر افتیمونی هم که کلا پر از معجزه ست نه تنها برای گوارش

الان میام پیام هارو میخونم ♥️