2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16746 بازدید | 2614 پست
😂😂😂😂😂😂زهراااااا هرچی میگه اتفاق نیفته حتی به اشتباه اینو از من داشته باشین فاطمه 4-10-1403تاری ...

اتفاق میفته

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسییییییییی نازنینم 💘 💘 انشالله منم به زودی خونه دو خوابه با کلی وسایل خوشگل و لوکس تورو ببینم و ...

مرسی ساحل از دعای قشنگت عزیزم😍😍😍

نمیدونم چرا ولی حسم میگه ک میام توی همین جا خبرشو میدم 😁😁😁😁😁😁😁

آرزو زیاد دارم

بزرگ ترینش خونه خریدن😃😃😃😃

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ای خداااااا شیرین عسل 💖 💖 پس نا نای هم بلدی کی تورو ملوست کرده آخه 🧿🍓🧿🍓🧿🍓عشق من ...مگه می‌تو ...

مرسی عزیزدلم تن شما و جوجه کوچولهات سلامت💋😘

آره بابا نای نای  میکنه بشکن میزنه دختر من

به به 😍😍😍 خداروشکررررر پول پروژه رو خودت به جیب بزنبهرحال علت خیال راحت و آرامش جناب داماد شمایی ...

ممنون قشنگم آرامش سهم دلت ❤️

آره دیگه اگه اونو میدادیم برا زایمانم کمی سخت می‌شد برامون دکتر ده تومن میخاد برا عملم

@عروسکی2 معلومه که میای میگی عزیزدلمممم منم دلم روشنه😘خدا یه جوری میرسونه که حتی فکرشم نمیتونی بکن ...

خیلی ازت ممنونم عزیزممم

بهترین ها برا قلب مهربونت❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

پانته آ جون من تا حالا شوید پلو درست نکردمما شوید رو فقط توی باقالی پلو میزنیمخوشمزس ؟؟؟؟؟

سارا جون تقریبا همون باقالی  پلو هستش فقط ما باقالی لپه زرد ( که خشک هستند ) رو میزاریم 

۳ پیمانه برنج 

۱ پیمانه  باقالی لپه 

یه بوته سیر بزرگ ( ریز خورد شده)

نمک 

فلفل  قرمز 

زرد چوبه  

شوید خشک شده، 

برنج رو آبکش میکنیم  بعد شوید ،کمی زرد چوبه(یه کوچولو  رنگ بگیره)  فلفل به میزان  دلخواه با هم مخلوط میکنیم تو قابلمه روغن میریزیم (ته دیگ معمولا نون میزاریم) و برنج رو میزاریم داخل  ظرف بعد باقالی نیم پز و سیر 

باقالی رو نیم پز میکنیم  و سیر رو  روی برنج میریزیم و میزاریم دم بکشه 

ما این برنج رو با خورشت قیمه که معمولا توش آلو هم میریزیم میخوریم 😋

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
جنوب هستین پانته آ؟

آره عزیزم دزفول  هستم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)