2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16605 بازدید | 2586 پست
بزرگ وار❤️❤️😁😁😁

🫶🏻♥️

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

اره قشنگه بنظرم،متفاوته،نههههالان‌ک خونه های خودمون گچ و این‌جور چیزاست،لاقن این‌خونه‌متفاوت باشه‌.. ...

دقیقا 😍

پس خیالم راحت شد 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی خواهر قشنگم انشالله صدای خنده هاتون توش بپیچه

مرسییییییییی نازنینم 💘 💘 انشالله منم به زودی خونه دو خوابه با کلی وسایل خوشگل و لوکس تورو ببینم و بشنوم 🧿❤️🧿

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ای جانم🧿🧿🧿🧿🧿خداروشکر عزیزدلمممم...انشالله بزودی بقیه کاراشم‌میشه.اره اوایل همه‌میگن‌ما دخالت‌نم ...

مرسییییییییی خواهر خوشگلم 🫀🫶🏻💕🫶🏻🫀🫶🏻 انشالله بهترینها سهم خودت باشه عزیزمهربونم 

ای جانم 😂منم میخوام با خودم ببرم اگه نفسی موندبخورم

سلام فاطمه جون خوبی خانمی!؟انشالله به سلامتی فارغ شی گلم طبیعی هست زایمانت!؟

بعد سزارین که نمیزارن هیچی بخوری من تا هشت ساعت تشنه موندم

ساحل منم امسال یه جور دیگه سردمهالبته من کلا سرمایی هستم ولی دیگه امسال واقعا داخل خونه دارم یخ میز ...

سارا منم گرمایی ام 😂😂😂الهی عسل خانوم چی گفته 🍓😂✨توت فرنگی من 🍓 راست میگه خب 

سارا با اینکه گرمایی ام امسال اما استایلم شبیه الان توعه 🥴چرا انقد سردههههههه 

با تجربه و خوراکی های پیشنهادی دخترا من از فردا خودمو می‌سازم 😉با تغذیه جدید 

ببینم برمی‌گردم به زندگی 

سلام فاطمه جون خوبی خانمی!؟انشالله به سلامتی فارغ شی گلم طبیعی هست زایمانت!؟بعد سزارین که نمیزارن هی ...

ممنون بد نیستم 

اره طبیعیم 

نی نیم قصد اومدن نداره حسابی نگرانم کرده هی به خودم میخوام امیدواری بدم ول دیگ نمیتونم ۴۰هفتمم کامل شد😕

قربون توووو برم انشالله بهترینها سهم خودت باشه عکسشو دارم منتها هنوز تکمیل نیست سقف و دیوار بالا رفت ...

ساحل جونمممم چه قدر خوشحال شدم برات مبارکه گلی من تازه فهمیدم

انشالله توش پراز صدای خنده و شادی بپیچه و در آرامش و سلامتی در کنار پسرهای خوشگل و همسرت سالیان سال زندگی‌کنین قشنگم

سلام دخترا عصر تون بخیر 🥲 روز مادر و زن رو با تاخیر بهتون تبریک میگم 🎀💓این چند روز خیلی درگیر بود ...

😂😂😂😂😂😂هلاک گزارش دادنتم خیلی خوشگل نوشتی 

سلامممممم به روی ماهت عسل 

خوشحالم که نخونده عالی امتحان دادی 

کادو هم مبارک مامان خانوم باشه عزیزم چقدر الان خوشحال شده به فکرش بودی 💘🍓عسلی مهربونم سایه شون مستدام 🫀 💘 💘🫀 

بهترین کار ممکن رو کردی 😍😉شدیداً با حذف آدمای سمی موافقم 😆 

دوستان اولین‌گام...رفع فیلترینگ واتساپ و گوگل پلی😄

ع

چطور شد که اینطور شد 😂😂😂 خداروشکررررر 

ممنون بد نیستم اره طبیعیم نی نیم قصد اومدن نداره حسابی نگرانم کرده هی به خودم میخوام امیدواری بدم ول ...

عزیزم نمیخام نگرانت کنم ولی به فکر دفع مکونیوم باش

خطرناکه بهتره هرچی زودتر بری و زایمان رو برات القا کنن

امروز خواهر همسایمون با من یه هفته فاصله داره  گفتن بند ناف دو دور پیچیده دور گلوی نوزاد منم از اونموقع استرس گرفتم

تازه فکر تورم میکردم تروخدا فردا برو دکترت ببین چی میگه

فاطمه،همون ک‌اسم‌کاربریش خانمحاجآقا بود منظورمه🤣🤣🤣شگون زدیا زهراجون

😂😂😂😂😂😂زهراااااا هرچی میگه اتفاق نیفته حتی به اشتباه 

اینو از من داشته باشین 

فاطمه 4-10-1403تاریخ خوردی 

که اگه بووووووووق شد 

ما بدونیم خاله شدیم 😂🫠🫣

آره بابا آدم آرامش داره واقعا ما معتاد شده بودیم دیگهممنون قشنگم آره از دستم هر کاری بربیاد براش انج ...

تنش سلامت باشه عزیزم انشالله عشق و برکت تون روز افزون 🧿 💘 

مرسی ساحل قشنگم حتما امتحان میکنم

قربون توووو 

عزیزم نمیخام نگرانت کنم ولی به فکر دفع مکونیوم باشخطرناکه بهتره هرچی زودتر بری و زایمان رو برات القا ...

رفتم بم گف تا۸ام صبرکن 

ولی خیلی نگرانم هی میگم روغن کرچک بخورم بعد میگم ضرر نداشته باشه این روزا دائم درحال پیاده روییم شب درد دارم ول تا میخوابم دردام میره😞

دکترم زیادی بیخیاله