2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30102 بازدید | 4594 پست
مامان منم میزاشت یادمه یدفعه یه بسته دوهزاری پیدا شد موقع خونه تکونی خودشم یادش نبود کی گذاشت با تعج ...

😂😂😂😂حق داشته آخه اون لحظه حسی که بهت دست میده غیر قابل تصوری انگار که فرشته ها واست آوردن یا  از طرف بابانوئل 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

خانوما من کلی جذب خوب داشتم 

یه قرار دوستانه م کنسل شد و من با پولی که قرار بود اون روز هزینه کنم واسه خودم خوراکی خریدم داخل خونه فیلم دیدم 😂

مادرشوهرم یه رژ قرمز و یه شلوار خونگی  واسم خریده 

من از ذوق همون لحظه اول استفاده کردم الان کلا آشی شده 😬🥴

امیدوارم شماهم روز خوبی رو سپری کرده باشین

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عالی بود عزیزم خیلی خوبه اینطوری حس کردم منم رفتم کلاس روانشناسی❤️🌹

چه خوووووب😍😍 انرژیمو چند برابر کردی واسه با دقت بیشتر گوش دادن سرکلاس ، چون میدونم اینجا خیلی ها منتظرم هستن بیام براشون بنویسم و حالشون رو همراه خودم بهتر کنم🥰😍

سلام‌رسپینا جان...خیلی ممنون ک با ما هم‌ب اشتراک‌گذاشتی... و خوشحال میشیم بازم واسمون بزاری...منم هم ...

سلام عزیزم دلم، خواهش میکنم قربونت، خیلی خوشحالم که دوست داشتین😍😍

آفررررررررین ، دقیقا این درست ترین و بهترین و مثبت ترین فکری هست که میشه کرد ، اتفاقا سوال یکی از خانم های کلاس همین بود که شوهرش موتوروش خراب شده بود و گفته بود بدشانسم و.... و مشاور گفت سعی کن روی باورهای مثبتش کار کنی که دیگه نگه بدشانسم و...

سلام عزیزم دلم، خواهش میکنم قربونت، خیلی خوشحالم که دوست داشتین😍😍آفررررررررین ، دقیقا این درست تری ...

سلام عزیزم،ممنون

اره دقیقا،،،♥️😘♥️

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
رسپینا خیلی خیلی خیلی ممنونم که ما رو هم فراموش نکردی و به ماهم مطالب رو گذاشتیبا اجازت میزارمشون تا ...

خواهش میکنم عزیزم، ممنوووون از خودت که باعث و ب ا ن ی این گروه خوبی که من بتونم بیام اینجا بنویسم براتون😘😘❤️❤️

حتما عزیزم، خوشحال میشم 😍😍

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ ...

سلام عزیز دلم خوراکی های خوشمزت نوش جون ساحلی عالیه که نیمه ی پر لیوان رو دیدی 😉😍

شلوار خونگی مباررررررکه عزیزم 

و آشی که روی شلوارتم ریخته نوش جونت 😉😉😉

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ ...

سلام عشقم،چخوب،،،😍😍

دست‌مادرشوهرتم‌درد نکنه♥️♥️♥️

پانته آ 🥰 من پی ام تو و ازگل جون رو خوندم منظورتون از موجودات ماورایی همون اجنه و همزاد و.. هست ؟؟ ...

اره ساحلی وجود دارن، بعضی ها هم میگن ن‌وجود نداره...ولی من خودم یکی‌از اونایی هستم ک هم دیدم وهم‌شنیدمشون،و بیشتر وقتا احساسشون میکنم...🙃

به به 😍🧿💘 تازه علت هم شده که دور بزنین بیشتر خیابونا رو بگردین 😂😍

ن ساحلی،کمی وایسادیم تا درست شد🤣🤣🤣🤣راهمون دور میشد تا پمپ بعدی