2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 24598 بازدید | 3790 پست
سلام دخترا خوبین ؟ممنون بابت دعاهاتون مهربوناخاله های مهربون نوهان کوچولو۵دی ساعت۵و۲۰دقیقه بدنیا اوم ...

عزیزم خوش قدم باشه الهی.ان شالله بزرگ بشه و از نیکی‌های بهره مند بشید عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سارا جون تا بحال چیزی نخریدم امسال شنیدم انشالا سال بعد می‌خرم و نیت میکنم

زهرا حتما بخر 

اگه با ایمان بخری حتما به حقیقت می پیونده

این کلا یه قانونه

من میگم شانس و ... خرافاته ولی خوشا به حال کسی که خودش رو خوش شانس بدونه 😍😍😍 اگه خرافات هم باشه خیلی قشنگه چون این عقیدش باعث میشه مدام چیزای خوب خوب جذب کنه👌👌

سارا من دو سال انجام میدمپارسال ب نیت ماشین گرفتم ک‌ماشین خریدیم امثال ب نیت قسط و قرض ها

محیا جونم بهتری ؟؟؟؟

محیا منم دوسال انجام دادم و صد در صد به چیزی که می خواستم رسیدم اصلا تعجب کرده بودم

یه سال با زنداداشم جا کلیدی خریدیم و من گفتم این برای سویج ماشینامون هست که تا آخر سال خواهیم خرید زنداداشم خندید گفت سارا چه خوش خیالی مگه میشه 😆😉 من اون سال ماشین خریدم و زنداداشم چون با ایمان نخرید و اعتقادی نداشت نخرید ولی گفت سارا ایمان آوردم سال دیگه رفت جا کلیدی خرید و نیت کرد درست سه ماه بعد ناباورانه ماشین خرید

حتی اگه خرافات هم باشه خرافات خیلی خوشمزه ای هست 😋😋😋😋

سلام عزیزدلم صبحت بخیرممنون خانمی انشالا یه روز بیای توهم خبرشو بدبو خوشحالمون کنینه گلم خونه مادر ه ...

زهرا منم هلن کوچولو رو می خوام ببینم 😍😍😍😏

سلام عزیزم مبارک باشه..تو تاپیکت دیدم درد زانو داشتید تو بارداری تونسته بودید راهکار پیدا کنید؟الان ...

الان بهترم ولی هنوزم گاهی زانوهام خیلی تیر میکشه البته زانو درد من برای خیلی وقته که تو بارداری بیشتر شده بود که من شیر وپودرسنجدباعسل خوردم خیلی بهتر شد

محیا جونم بهتری ؟؟؟؟محیا منم دوسال انجام دادم و صد در صد به چیزی که می خواستم رسیدم اصلا تعجب کرده ب ...

ممنون سارا زیاد حالم جالب نیست 

بنظرم ب همون انرژی مثبتی ک خودمون بهش میدیم برمیگرده 

خداروشکر برا من هر دوسال اونی شد ک میخواستم 

انشالله سال دیگه میخوام از ته قلب برا خرید خونه بگیرم 🤲🤲🤲

چقد خوب 😁😁😁😁

فقط زن دادشت😁😁

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)