2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 18358 بازدید | 2874 پست
سلام دخترا شبتون بخیر🌸 امیدوارم خوب باشینآزگل جونم چه قدر خوب که بلا رفع شده ازت صدقه بده و خوشحال ...

سلام عزیزدلمم

فدای تو

خریدای خونت، و هلن جون‌مبارک باشه💖

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دوستان صبحتون بخیر انشالله روز تعطیلی عالی داشته باشید من و پسرم تنهایم شاید ی سر رفتیم پیش مام ...

سلام عزیزدلم...حتما برو پیش‌مامانت،وخوش بگذرون

درسته،حق با توئه محیا...حرفات بدل نشست...

بی‌خیال اون‌حرف شوهرت‌شو... در کنار حرفای قشنگی‌ ک زدی اینم یادت باشه روح و روانت خیلی ارزشش بالاتر از اینه بخوای با یه حرف،بهمش بریزی.فدای ت بشم... 

اون‌حرف رو بزارش کنار، یروزی برمیگرده بخودش...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزدلم...حتما برو پیش‌مامانت،وخوش بگذروندرسته،حق با توئه محیا...حرفات بدل نشست...بی‌خیال اون‌ح ...

سلام آزی جون قربونت عزیزم 

عشقی عشق 😘❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام آزی جون قربونت عزیزم عشقی عشق 😘❤️

انشالله بسلامتی،دندوناتو درست‌میکنی و بینیتم عمل میکنی میشی یه داف واقعی🤭🤭🤭🧿

محیا جونم قطعا ک‌اون‌حرفش سرشوخی بوده، ویه‌کمم تو دلش بوده هاا،ولی شوخی شوخی بزبون‌اورده...ولی ۹۰ درصدش شوخی بوده.

یچی‌بهت‌بگم...نگا‌کن اینکه‌میریم‌ جایی واقعا‌نمیشه ب کسی یاچیزی نگاا‌نکنیم...ببین‌محیا جون، مردا رو هر چی سفت تر بگیری لیز میخورن،مث ماهی، ن اون قد سفت‌بگیر ن اونقدم‌شل...میانه باشه...ببین‌محیا ماهم‌بیرون میریم‌با شوهرم، خب طبیعتآ نگا‌میکنه منم‌نگاه‌میکنم.اعتقاد من‌اینه‌ک مردی ک بخواد جلوی زنش خودشو آیه الله بگیره بگه‌ن‌من‌ خوبمو‌ چشم‌پاکم، ۹۰ درصدشون چرت‌گفتن،اینکه‌جلو خودت نگاکنه بنظرم‌خیلی خو به تا پشت سرت‌هر کار دوسداره بکنه.خب مطمئنآ ک‌مردای ما بدون‌منظور نگاه میکنن...شوهر خود من،میدونم‌ک‌بی منظور نگاه‌میکنه و حتی شده در موردشم حالا بهمم‌گفته و‌منم مث ی دوست برخورد کردم.چون بارها شده منم در مورد جنس مخالف بهش گفتم ک‌مثلا ببین‌ پسره فلانه.

عزیزم‌ سخت‌نگیر اینجور چیزارو،هم‌بخودت بد‌میگذره هم ب اون.بهرحال هرکسی یه جوره.من دیدم اینه عزیزم

انشالله بسلامتی،دندوناتو درست‌میکنی و بینیتم عمل میکنی میشی یه داف واقعی🤭🤭🤭🧿محیا جونم قطعا ک‌اون ...

😄😄😄😄😄 اگه کارهایی ک بکنم اول اینجا عکس میزارم 

همسرم خیلی دوس داره ب خودم برسم 

ببین آزی منم اوایل نارحت میشدم 

الان خیلی تغیرر کردم 

قبلا در مورد همکار خانمش ی جیزی میگفت من میپریدم بهش 

الان بخدا دیکه برام مهم نیست 

بعد بعضی وقتا میخواد حسادت منو تحریک کنه 

گفتم محیا قبل مرده هرکاری دوس داری بکن 😁😁😁😁

اون برا قبل بوده ولی بوده بهترین جاها بخاطر اون حرف من اون روزمون خراب شده تو دلش مونده 😑😑😑

کلا آدم کنجکاوی عادتشه تا سر و ته ماجرارو در نیاره دل نمیکنه😁😁😁😁😁

من عوض شدم 💃💃💃💃💃💃

آدم ی بار از ی چیزی میترسه سرش نیاد 

من ک اومد دیگه ترس چی 😁😁😁😁

😄😄😄😄😄 اگه کارهایی ک بکنم اول اینجا عکس میزارم همسرم خیلی دوس داره ب خودم برسم ببین آزی منم اوای ...

😅

قربونت برمممم...

بخدا هیچیز ارزش اینو نداره بخوای روزای خوبتو بخاطرش خراب کنی

انشالله عید هم‌میری کیش واسمون عکس میزاری

ما‌امسال قرار بودبریم مشهد ،ولی کنسل شد و جایی نمیریم...آخه انشالله اردیبهشت سال جدید آخرین قسط ماشینمه...دیگه‌از این‌ماه‌نمیخوایم پول بزاریم‌کنار واسه قسطش.و قرار شده هرچی عیدی گرفتیم‌مقداریشو اون‌چک آخررو پاس کنیم ،چون‌میخوام‌با پول این‌چندماه آخرسال و‌بازم‌مقداری از عیدیمون‌طلا بخرم.

😅قربونت برمممم...بخدا هیچیز ارزش اینو نداره بخوای روزای خوبتو بخاطرش خراب کنیانشالله عید هم‌میری کی ...

فدات آزی جونم 

کیش ک منتفی شد 😁😁😁😁

منم دوس دارم برم مشهد 

انشالله شمام قسمت بشه برید مشهد 

قسط ماشینم ب زودی تموم بشه 

همه چیز درست میشه 

آزی نی نی یار رو برام تگ میکنی 

پست بالام رو حذف کنه

فدات آزی جونم کیش ک منتفی شد 😁😁😁😁منم دوس دارم برم مشهد انشالله شمام قسمت بشه برید مشهد قسط ماشین ...

قربونت برم

انشالله بهترینا قسمت‌ههمون

کدوم‌نی نی یار رو‌باید تگ‌کنم

راستش تاحالا باهاشون کاری نداشتم😁😁