2777
2789
عنوان

از دست شوهرم روانی شدم دیگه باز امروز ابروریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 44 پست
ببین من قضاوت نمیکنم که مقصر شمایی یا همسرت !!!هرودتاتون شاید خوب هستید ولی خب مال هم نیستید !!!!کنا ...

ایییی خدا خیرت بده بیا این حرفو به اطرافیان من بزن من خودم میدونم من خیلی وقتهههه به این نتیجه رسیدم چون ما هر روزی سر یه چیزی دعوا داریم خیلی هم سر خونوادش هر. روز اینجا جنگه و درک مشترک نیست منم میگم تو خوب اصلا ولی ما مناسب هم نیستیم بهم نمیخوریم. اینه که نمیخواد بفهمه خونوادمن که نمیفهمن و بقیه اصلا توجه و محبت لازمم به من ندارخه فقط به بچم محبت میکنه ما زناشوییمون تموم شده انگار روانشناس چند ماه پیش به من گفت این زندگیو تموم کن. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اولا زندگی که از اول خوب باشه مشخصه ،،،دوما اتفاقا نهایت سه سال اول زندگی فوقش اختلاف هست !!دیگه بعد ...

این حرف شماست ولی خب کسایی که متخصص هستن در این زمینه میگن باید این بازه زمانی بگذره تا اختلاف ها تموم بشه و به درک مشترک از روحیات هم برسن.خیلی زندگی ها اولش عالیه ولی بعد ده سال به طلاق ختم میشه یا اختلاف چون درک مشترک از هم نمی‌رسن و با هم تفاهم ندارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما هم سر این چیزای الکی می خوای طلاق بگیری مسخره است ،حداقل پنج سال تا ده سال طول می کشه یع زندگ ...

نه سر اینا نیست ۱۰ساله به قول اون کاربر هر روز هر روز دعوا داریم شوهرم باید بفهمه مامان بابام خواستن بیان ربطی به من نداره بیرونشون کنم؟ نمیتونم خستم کرده دیگه بعضیا اولش جنگ دارن بعد احلاق هم میاد دستشون ما ۱۰ساله وضعمون همینه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اولا زندگی که از اول خوب باشه مشخصه ،،،دوما اتفاقا نهایت سه سال اول زندگی فوقش اختلاف هست !!دیگه بعد ...

ما ده ساله هر روز جنگ داریم مطمعنم بعد صد سالم وضعیتمون همینه. 

میفهمم چی میگی بچه نداری؟

چرا یه بچه دختر ۳ سال و نیمه به قول مامانم امشب گفت رنگ بچه رو ببینید؟ حسوده ناراحته مامانم یه غذا برام اورده خدا دیگه نمیتونم تحملش کنم تو زندگی باهاش همش اماده ی جنگم. 

[QUOTE=363365757]بعضی مردا واقعا مزخرفن😕 امروز رفتم باشوهرم دکتر صدا دوستشو شنیدم ک گفت دوباره رانن ...

اره خوب گفتی منم هزارتا کار میکنم اما این هر کاری برام میکنه هی منت میذاره. 

خب شما هم سر این چیزای الکی می خوای طلاق بگیری مسخره است ،حداقل پنج سال تا ده سال طول می کشه یع زندگ ...

خب ۱۰ساله الان ۵ رو هم رد کردیم عمرم رفت. 

ایییی خدا خیرت بده بیا این حرفو به اطرافیان من بزن من خودم میدونم من خیلی وقتهههه به این نتیجه رسیدم ...

پس شما هم شرایطط سخت واسه جدا شدن ،،،و نمیزارن 

مخصوصا اینکه بچه هم دارید البته ،،،،،

من گفتم شاید خانواده تون روشنفکر هستن و چون خودتون خونه و ماشین دارید دیگه زیاد کار به کارتون ندارن ،،،،و جدایی راحت باشه براتون 

منم متاسفانه بعد ده سال نمیتونم با یه بچه برگردم خونه پدرم ،،،چون بعد ده سال کنار نمیام با خانواده ام !!و نمی‌خوام سربار باشم ،،،خانواده ام سنتی هستن و حمایت نمیکنن 

ولی همیشه میگم اگه یه خونه داشتم شاید شرایط فرق میکرد ،،،

متاسفانه زندگی رو یه جورایی باختیم !!!با ازدواج اشتباه ،،،

چون نه راه پس داریم ،،،نه راه پیش 

مخصوصا با بچه که دست و بال آدم رو می‌بنده 

واقعا آدم خسته میشه از استرس و دعوا و بحث و اعصاب خوردی 

پس شما هم شرایطط سخت واسه جدا شدن ،،،و نمیزارن مخصوصا اینکه بچه هم دارید البته ،،،،،من گفتم شاید خان ...

من مغزم خسته شده از دعوای زیاد از دعوا کسی اینو نمیفهمه 

نه من کاری به کسی ندارم اون بار وساطت کردن دارم به همه میگم من دفعه بعد دیگه نمیذادم کسی بیاد جلو تصمیممو بگیرم میرم جلو چون یه خونه ای هست که خودم و بچم توش زندگی کنیم کار هم که میکنم. 

این حرف شماست ولی خب کسایی که متخصص هستن در این زمینه میگن باید این بازه زمانی بگذره تا اختلاف ها تم ...

حرف من نیست 

تمام روانشناس ها میگن که دوسال و سه سال زندگی زناشویی یه مقدار سخت هست و هنوز اخلاق ها دستمون نیومده !!

بعد سه سال دیگه زندگی مشترک باید نرمال باشه 

و زن و شوهر به شناخت کامل از هم رسیده باشند !!!!!

کدوم روانشناسی اومده گفته بعد ده سال زندگی به ثبات میرسه ؟؟؟؟اتقاقا این حرف هییییییچ روانشناسی نیست !!این حرف شماست 

ده سال عمر کمی نیست ,,

زندگی که توش ده سال دعوا و بحث باشه ،،،،از اعصاب و روحیه و حرمت و عشق و محبت  چیزی نمی‌مونه که بخوان بعد ده سال ادامه بدن !!!

بعد سه سال باید پایه های زندگی مشترک قرص شده باشه !!!

حرف من نیست تمام روانشناس ها میگن که دوسال و سه سال زندگی زناشویی یه مقدار سخت هست و هنوز اخلاق ها د ...

خب همین دیگه منم اعصابم روز به روز داره خردتر میشه دیگه دلم نمیخواد ادامه بدم همش مجبوری شده تازگیییی فقط مجبوری ولی هر چی هم تحمل میکنم اصلا نه همو میفهمیم نه یه ذرهربهتر میشیم بازم سر همون چیزای مسخره ی قبل دعوااااا دیگه از این همه دعوا بریدم. 

حرف من نیست تمام روانشناس ها میگن که دوسال و سه سال زندگی زناشویی یه مقدار سخت هست و هنوز اخلاق ها د ...

استاد سیاسی فرمودند .یکی از بهترین اساتید روانشناسی ،می تونید تحقیق کنید .اساتید دیگه هم همین نظر رو دارم .زیر پنج سال نمیشه به درک مشترک رسید .من کلی دوره شرکت کردم اکثرن حرف اساتید همین بود که تا ده سال اول باید سازش کنید و بسازید .مگر در موارد خاص که مثلا طرف بیماری روانی خاص داشته باشه  و.....که اونم همون یک سال اول مشخص میشه 

استاد سیاسی فرمودند .یکی از بهترین اساتید روانشناسی ،می تونید تحقیق کنید .اساتید دیگه هم همین نظر رو ...

۱۰ساله یه عمره ما اصلا حرف همو نمیفهمیم همش سر چیزای تکراری دعواااا واقها زندگی داغونیه نمیتونم تحمل کنم. 

چرا یه بچه دختر ۳ سال و نیمه به قول مامانم امشب گفت رنگ بچه رو ببینید؟ حسوده ناراحته مامانم یه غذا ب ...

پس حتما برو مشاوره انشالا زندگیتون پر از ارامش بشه منم میخام با شوهرم برم مشاوره اگ بیاد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
پس حتما برو مشاوره انشالا زندگیتون پر از ارامش بشه منم میخام با شوهرم برم مشاوره اگ بیاد

مشاوره برا ما بی فایدست دیگه.