2777
2789
عنوان

از دست شوهرم روانی شدم دیگه باز امروز ابروریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 44 پست

خب عزیزم چرا خونه ی خانواده ی همسرت نمیری؟

منم نمی‌رم چون بی احترامی کردن ولی به همسرمم نمی‌گم بیا خونه ی پدرمادرم،خودم وپسرم هفته ای یه بار میریم

و اینکه پدرمادرم دیگه نمیان چون مثل شوهر تو بی احترامی کرده

سالی یکی دوبار رسمی شاید بیان

به نظرم هم تو نرو هم‌اون نیاد که دیگه دعواتون نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتونو لوس نکنید ،شوهرت چه قد منه،البته چند سال قبلم حالا دیگه حوصله نداریم ،قبلا سر همه چی گیر میدادم دعوا کنیم دوست داشتم حوصله ام سر می‌رفت هی گیر میدادم الکی 😂الان پیر شدم دیگه حوصله ام نیست 

وا پارش كن بگو ميون اين همه چرا ، شما بگو چرا مادرت يه طرف غذا نفرستاد دم خونه ما ؟؟بعدم اين حرفا رو ...

خب چون تا دعوامون میشه و بخصوص حدود ده روزه پیش دعوامون بود خونه مال خودمه راهش ندادم گفتم طلاق میخوام چون ازش خسته شدم هر روز هر روز جنگ سریع زنگ میزنه به مامان من و اخر مامانم میاد وسط و نمیذارن من برا زندگیم خودم تصمیم بگیرم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
خب عزیزم چرا خونه ی خانواده ی همسرت نمیری؟منم نمی‌رم چون بی احترامی کردن ولی به همسرمم نمی‌گم بیا خو ...

امینو بگو تازه با مریضی باید بلند شم برم خونه باباش من چند سالبا خونوادش قهر بودم تازه اشتی کردم میخواد هی برم اونجا دوست ندارم برم بهش میگم تو هم نیا اصلا من خیلی وقته دیگه مزگم جایی نمیرم به تو هم دیگه نمیگم نیا اما جلو مامان بابامو که محبت کردن غذا اوردن نمیتونم بگیرم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بعضی مردا واقعا مزخرفن😕 امروز رفتم باشوهرم دکتر صدا دوستشو شنیدم ک گفت دوباره راننده زن و بچت شدی؟!منم گفتم چه دوستت عوضیه خودش همش سرش تو ک ون زنشه بعد ب تو اینو میگه خب ادم اگ باشوهرش جایی نره باکی بره؟!گفت شوخی کرده خلاصه ساعت ۳اومد دنبالم ک برگردیم خونه یهو قاطی کرد که من شدم راننده تو همش یا دکتری یا خونه باباتی یا رانتده بچهاتم!!گفتم وظیفته وقتی زن گرفتی و بچه پس انداختی باید مسولیت پذیر باشی حالا رفتی اون انتر پرت کرده ؟!گفت خفه شو اون شوخی کرد من خودم خستم !!حالا اینم بگم امسال اولین باریه ک رفتم دکتر!!تاالان چندبار مریص بودم و دارو خوردم و دکتر نرفتم!امروز رفتم ک اینجور کرد😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
وا پارش كن بگو ميون اين همه چرا ، شما بگو چرا مادرت يه طرف غذا نفرستاد دم خونه ما ؟؟بعدم اين حرفا رو ...

شانس منه با حال مریضم اینا از من توقع دارن. 

خب چون تا دعوامون میشه و بخصوص حدود ده روزه پیش دعوامون بود خونه مال خودمه راهش ندادم گفتم طلاق میخو ...

خب شما هم سر این چیزای الکی می خوای طلاق بگیری مسخره است ،حداقل پنج سال تا ده سال طول می کشه یع زندگی واقعی به ثبات برسه ،اون که از اول تا آخرش همه چی خوبه فیلم و نمایش  هست نه واقعیت زندگی 

چون هر چی هم میگم مامانم ۵دقیقه قبل لین که تو بیای زنگ زد باور نمیکنه میگه نه همه چیو مزدونستی و به ...

ببین من قضاوت نمیکنم 

که مقصر شمایی یا همسرت !!!

هرودتاتون شاید خوب هستید ولی خب مال هم نیستید !!!!کنار هم حالتون خوب نیست ،،،

بنظرم شما برای کنار هم بودن ساخته نشدید 

شاید هرکدومتون اگه کنار کس دیگه ای بودید ،،،بهترین زندگی رو داشتید 

من سال هاست شمارو دنبال میکنم 

شما سال هاست ازدواج کردید ،،،اگه میخواست درست بشه تا حالا شده بود 

شما ماشین داری و خونه ،،،چرا جدا نمیشی ؟؟

تا کی میخوای با استرس و دعوا زندگیت رو بگذرونی؟؟

شما هم مثل منو همسرم روتون به روی هم باز شده 

کاش من شرایط شما رو داشتم و جدا میشدم ،،،،

دلم یه زندگی بدون استرس و نرمال و بدون اعصاب خوردی میخواد 

خودتونو لوس نکنید ،شوهرت چه قد منه،البته چند سال قبلم حالا دیگه حوصله نداریم ،قبلا سر همه چی گیر مید ...

وای🤣🤣🤣🤣خدا خیرت بده خندم گرفت

بعضی مردا واقعا مزخرفن😕 امروز رفتم باشوهرم دکتر صدا دوستشو شنیدم ک گفت دوباره راننده زن و بچت شدی؟! ...

شوهر منم مزخرفه هر روز سر یه چیزی دعواست من دادم مثل ادم میگم مامانم ۵دقیقه قبل این که برسه به من زنگ زد باور نمیکنه باید روانی شم قلطی کنم جلوش زنگ بزنم به مامانم تا باور کنه بعدم میگه مریض بودی بهت دو تا چیز دادم دو تا ابجوش منظورشه خب مریض بودم گفتم وظیفته. 

خب شما هم سر این چیزای الکی می خوای طلاق بگیری مسخره است ،حداقل پنج سال تا ده سال طول می کشه یع زندگ ...

اولا زندگی که از اول خوب باشه مشخصه ،،،

دوما اتفاقا نهایت سه سال اول زندگی فوقش اختلاف هست !!دیگه بعد سه سال رن و شهر کامل هم رو میشناسن و به یه تفاهمی باید برسن

ولی زندگی که پنج سال به بالا و ده سال ،،،توش جنگ باشه ،،نشون میده که هیییییچوقت درست نمیشه !!!

مگه آدم چندسال میخواد عمر کنه که تازه زندگی بعد ده سال بخواد به ثبات برسه ؟؟؟

شوهر منم مزخرفه هر روز سر یه چیزی دعواست من دادم مثل ادم میگم مامانم ۵دقیقه قبل این که برسه به من زن ...

میفهمم چی میگی بچه نداری؟

[QUOTE=363365757]بعضی مردا واقعا مزخرفن😕 امروز رفتم باشوهرم دکتر صدا دوستشو شنیدم ک گفت دوباره راننده زن و بچت شدی؟! ...[/QUOTEبه شوهر منم دوستش گفت همه اش در خدمت خانواده ای اومد به من گفت منم گفتم ناراحتی میتونی واسم یه نوکر جوون زرنگ و قوی بگیری کارای بیرون خونه رو انجام بده 😂😂😂دیگه ادامه نداد