2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام پری شدی

نه .ببین بی بی چک زدم فکر کنم خراب بود خط اولش هم ی نقطه قرمز شد بعد از دو سه دقیقه کامل قرمز شد .خط دومم ک تایین کننده س اصلا روشن نشد . برم بهداشت واسم سونو ازمایش بنویسه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
نه .ببین بی بی چک زدم فکر کنم خراب بود خط اولش هم ی نقطه قرمز شد بعد از دو سه دقیقه کامل قرمز شد .خط ...

اره اون خراب بوده صد در صد منم دیروز یدونه زدم اونطوری شد دوباره امروز صبح ناشتا زدم منفی شد بابت این موضوع خیالت راحت..‌..دکتر برای من سونو ازمایش نوشته باید بعد پریود برم حالا منتظر پریود خرم که بیاد....کمرم خیلییی درد میکنه نمیدونم چرا نمیاد راحت شم

اره اون خراب بوده صد در صد منم دیروز یدونه زدم اونطوری شد دوباره امروز صبح ناشتا زدم منفی شد بابت ای ...

منم رفتم امروز آزمایش بتا و سونوگرافی نوشت . اما گفت چند روز صبر کن بعدش دوباره بی بی چک بزن چون هم زود زدم هم خراب بوده .گفت بزن بعدش برو ازمایش . اما شاید فردا ازمایش بدم من

چمونه‌...من مطئنم دیگ واقعا یچیزیم هست درد زیر دل شدید دارم تا حالا این دردو تجربه نکرده بودم

من امروز رفتم بیرون. دل درد کمر درد داشتم کمرم صاف نمیشد .بعد الانم نمیدونم شکمم سرما خورده چیه ضعف دارم انگار .میدونی چجوری میگم ؟