2777
2789

دوستان ما به تازگی آپارتمان گرفتیم ک باالای پارکینگ هست طبقه اول کلا 4 طبقه تک واحده هست

بعد 14 پله میخوره ب واحد ما و آسانسور طبقه همکف هستش و هر طبقه اختصاصی هست آسانسورش

من الان وسواس فکری پیداکردم ک چرا طبقه اوله ناراحتم خیلی چون میگن طبقه اول خوب نیست فروشش سخته گرمایش هم پکیج هست و نوساز هست خونه نظر شما چیه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزام
0
0%
الزام
1
100%

خیلیم عالیه

شما هر طبقه رو بگی یکی یه ایرادی روش میزاره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مبارکه عالیه اتفاقا. همکف رو به خاطر سر و صدای اسانسور و رفت و امد نمیپسندم. طبقه دومم چون زیرش ی واحد هست از نظر سر و صدا و دویدن بچه خوب نیست هی باید مواظب باشی همسایه پایین اذیت نشه

فقط ممکنه ی مقدار مشکل سرما داشته باشین. ما بخاری هم گذاشتیم و مشکل حل شد

همتا اسم خـودمه♥

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مبارکت باشه اگه بهترین خونه میخوای ویلایی میخری انشالله دراینده

اپارتمان هرطبقش ی مشکل داره داغون ترینش هم همکف بنظرم هم سروصدا پارکینگ هم اسانسور هم اب بگیره پارکینگو خونه ام میره زیر اب مزاحمت زیاد داره درکل ولی طبقه شما خوبه فقط چون زیر کسی نیست ممکنه یکم سرد باشه همین

خریدید؟ 

زمستون اکه منطقه سردسیر هستید .خیلیسرد میشه 

ولی خوبیش برق بره بدون آسانسور شما راحتید

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

طبقه اول مشکل سرمایش داره سر و صدای پارکینگ و رفت و آمدا هست

طبقات بعدی هم که هم باید مراقب طبقه پایینی باشن هم طبقه بالایی بکوب بکوب داره طبقه آخرم که دنجه رفت و آمد کمه کسی ط بالاشون نیست ولی مشکل نم دادن سقف و اگه کولر آبی باشه صدای اونا و... داره 

ولی درکل ط۲ خوبه