2777
2789
عنوان

پلی استیشن وی آر

195 بازدید | 2 پست

پلی استیشن وی آر Play Station Vr هدست واقعیت مجازی هست که سونی برای ps4 ارائه کرده است. یکی از بازی های معروفی که برای این دستگاه منتشر شد Star Wars Battlefront هست. با توجه به سرمایه گذاری ویژه سونی روی این پروژه و اعلام انتشار بیشتر از 50 عنوان بازی برای آن احتمالا در آینده شاهد تحول اساسی در زمینه واقعیت مجازی خواهیم بود

قیمت ps4 به همراه vr با توجه به محدودیت بازی های ارایه شده کمی غیر معقول به نظر میرسه ولی اگر شاهد انتشار بازی ps4 با پشتیبانی از vr با کیفیت بالا باشیم شاید انوقت ارزش خرید داشته باشه.

البته باید توجه داشت که قیمت xbox one به همراه کینکت هم بالاست و بازی xbox one برای کینکت هم تنوع زیادی نداشته و بازی های موجود هم چنگی به دل نمیزنه.

حالا با توجه به اینها آیا خرید کینکت یا vr به نظرتون ارزش داره یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.