2777
2789
عنوان

حق دارم به این پدر بگم بی غیرته

256 بازدید | 22 پست

؟

اول بگم ۲۱سالمه 

از عصر یکم حس کردم گلوم گرفته ، چای و پرتقال و .... همه چی خوردم ولی تاثیر نداشت 

من هرسری اینطوری بشم یه قرص سرماخوردگی میخورم خوب میشم دیگه مریضیم ادامه پیدا نمیکنه 

رفتم یخچال دیدم قرص سرماخوردگی نداریم

از اونجایی که این هفته ۲تا میانترم سخت و طاقت فرسا دارم 

حاصر شدم برم داروخونه روبرو خونمون قرص بخرم که دیدم بستس 

ساعت ۹ونیم شب بود تقریبا 

اطرافمون داروخونه شبانه روزی نبود باید میرفتم یه منطقه دیگه 

دیگه حاصر شدم که با ۱۸۳۳( تاکسی تلفنی) برم ، بابام گفت کجا ، گفتم با ۱۸۳۳ میخوام برم قرص بخرم ،داد زد نریییییی ، شبه ( از قصد گفتم میخوام با ۱۸۳۳برم که بلکم بلند شه بره برام قرص بخره ) 

دیدم نه خودش رفت ، نه گفت بیا ماشنیو بردار برو، نه گذاشت خودم برم 😐😥😔

خیلییییی دلم شکست ازش خیلیییییی 

خدا شاهده هرررررسری زنگ میزنه به خواهراش میگه هرجا خواستین برین بگین من بیام برسونموتون، هروقت خواهراش زنگ میزنن هررررکاری داشته باشه میزاره کنار اونارو میره میبره میاره هرجا بخوان ، اونوقت نرفت برا بچش یه قرص بخره 😔

بارها این اتفاقا افتاده بار اول نیس 

هم از مادرم هم از پدرم خستم خیلییییی خسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق داری ناراحت شی 

اینسری هر چی احتیاج داری زودتر خودت بخر 

قایم کن 

دیگه پدرو مادرو نمیشه انتخاب کرد 

متاسفانه باید ساخت تا جدا شی ازشون

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

حق داری منم گلوم گرفته بابام دیروز ی تعارفی زد امروزم هیچی😐

⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com

حق داری منم گلوم گرفته بابام دیروز ی تعارفی زد امروزم هیچی😐

بخدا خودشو تیکه تیکه میکنه برا مردم 

همیهش همش لزش جلوش تعریف میکنن میگن آدم خوبیه ، با معرفته 

ولی نمیدونن فقط برا بقیه اینطوریه 

برا زن و بچش ....

پس تجربه شد دفعه بعد بگو باید برم کلینیک سرم بزنم درسته قلقل اینطوریه با قرص خوب میشی ولی همه اول دکتر میرن 

⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com

پس تجربه شد دفعه بعد بگو باید برم کلینیک سرم بزنم درسته قلقل اینطوریه با قرص خوب میشی ولی همه اول دک ...

حتی سرمو با دستمال بستم ولی توجه نکرد 

یه بار سرماخورده بودم اتفاده بودم زمنی خوابیده بودم ، منو نبرد دکتر،  با اون حال ولم کرد رفت سراغ مادر و خواهرش

عزیزم🥰به بزرگی خودت ببخشآب ولرم بخور تا صبح بشه داروخانه باز کنهحتما دل‌مشغولی داشته نتونسته بهت تو ...

خدا شاهده خودشو چنان تیکه تیکه میکنه زیر پای عجیبه و ادمای بدرد نخور 

همین خواهراش اگه بدونی چی به روزش اوردن

اونوقت بچشو میندازه اشغالی 

بخدا خودشو تیکه تیکه میکنه برا مردم همیهش همش لزش جلوش تعریف میکنن میگن آدم خوبیه ، با معرفته ولی نم ...

اره بنظرم غر وشکایت هم فایده نداره باید رگ خوابشون پیدا کنیم که ما رو هم دوست داشته باشن