2777
2789

سلام شبتون بخیر ممنون میشم بیاین دوستان شوهرم خیلی ادم بی رحمیه برعکس اون من خودم خیلی دلرحمم مثلا ب این کارتن خوابا معتادا رو تو خیابون میبینه همش بهشون حرف میزنه میگه اینا انسان نیستن منم هی بش تشر میزنم گناه دارن اینا خودشونو بدبخت کردن چکار ما دارن اخه

امشب رفتیم بیرون جلو چشم بچه هامو میگیره ک نگا نکنن میگفت بابا این انسان نیستن حیونن

یا مثلا چن باری تو کوچه ما میشینن ب لحن بدی بهشون میگع پاشید منم میگم خب درس بگو چرا اینطوری میگی گناه داذه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا همین ۱ ساعت پیش رفته بود سوپر مارکت و اومده بود گفت دوتا معتاد نشسته بودن ای تیکه اجر برداشتم پرت دادم براشون

یکیشون منو ب فامیلیم صدا کرده گفته اقای فلانی چرا اجر پرت میدی خو بگو پاشید برید فک کن اجر ب جای پام میخورد تو سرم

گناه ندارن همونا برا خرید غذا و مواد مخدر دزدی میکنن از کوچه و آدماش دلت نسوزه

درسته ولی ما نمیدونیم چه بر سرشون گذشته که به این وضع افتادن

شاید اگه ماهم توی خانواده و شرایط اونا به دنیا میومدیم اخر و عاقبتمون بهتر نمیشد 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

حالا کار ب کوچه ندارم ک درستم بگی گوش نمیدن اومدنشون توکوچه واقعا ناامنی میاره

ولیییی شوهرت اخر به همین دچار میشه هرچی باشن مخلوق خدا هستن

فکر نکنه اینا بدبخت بودن شوهرم بخاطر شغلش خیلی دور بر اینا هست

میگه بعضی هاشون تحصیل کرده هستن هممه از پولداری این شدن 

حتی بعضی ها هنوزم سرمایه دارن ولی از خجالتشون گزاشتن برای زن و بجه و اومدن

یعنی اینو ک گفت انقد ناراحت شدم بخدا من تو خیابون میبینمشون انقد دلم میسوزه همش دعا میکنن خدایا هیشکی ب این حال نیفته ب شوهرمم ک میگم میگه حقشونه خودشون این بلارو سر خودشون اوردن