2777
2789
عنوان

کاملا جدی حس میکنم دارم میمیرم

104 بازدید | 3 پست

خیلی فشار رومه. 

نمیدونم. شاید ناشکریه. ولی اوضاع برای من و تحملم افتضاحه 

مشکلاتم؟

۱. کنکور

تا الان‌هیچی‌براش نخوندم. نمیدونمم باید چیکار کنم. چی بخونم. بابامم برام‌ماز و اینا نگرفت‌کلا کلاس و آزمون ثبت نامم نکرد. همچنانم با اعتماد به نفس کامل به فکر مکانیک شریفم

۲. مدرسه.

امتحانای کلاسی رو رسما دارم گند میزنم. تا الان‌کلا یه ۲۰ گرفتم‌اونم‌هندسه بود‌ که از درسش خوشم اومد نشستم خوندمش 

۳. ویولن. 

دوسش دارما. ولی وقت تمرین ندارم‌ بابامم نمیزاره برم. هر جلسه هم استادم هی غر میزنه که چرا اینجوریی. تو بی‌غیرتی که هیچکاری نمیکنی تو فلانی تو بیساری

۴. کلاس زبان .

علاقه ای ندارم. ۶ سال و خورده ایه دارم میرم. خب معتقدم از اینجا به بعد با فیلم و اینا هم میشه یاد گرفت دیگه بیخیال توروخدا وسط کنکور😭😭

۵. امتحانای دی

این مشکله امروز اضافه شده. میگن باید بیشتر از ۲ هفته طول نکشه و این وسط مدرسه هم بریم. ینی هر روز باید امتحان بدیم. شما فک کن من باید کلاسامم برم. ینی قید نمره خوب تو ترم‌اول رو بزنم. 

۶. وزنم و هیکلم.  

وزنم ۶۷ عه قدم ۱۵۳. بیشترشم پایین تنه. ولی بازم. من‌چاقم دیگه. بابام‌خیلی بهم تیکه میندازه. مامانمم بهم‌میگه گوریل. کلا هرکی میبینتم یه جیزی از چاقیم میگه. دوستم دیشب داشت میگفت چاق نیستم و اینا هم‌همش بخاطر استرس های این روزاس. ولی حالم خوب نی. خیلی نابودم.

از خودم‌متنفرم. نمیدونم باید چیکار کنم. دلم میخواد تنها باشم. چندین ساعت گریه کنم. 

همه اینارو میفهمم و تجربه کردم

ولی به عنوان یه پشت کنکوری میگم

شروع کن و از الان بخون

بزار هرکی هرچی میخواد بگه

هرکار میخواد بکنه

شروع کن بخون و پشت نمون

اگه بمونی سال بعد هزار برابر مشکل جدید اضافه میشه

طعنه های خانواده بیشتر میشه

فامیل هم که..

باید دهم رو ترمیم کنی

و هزاران بلایی که هرسال برای کنکوریا برنامه ریزی میکنن

من تجربه دارم 

آدم روز جلسه کنکور میگه ای کاش از هفته ی پیش میخوندم 

بنظر دیر میاد ولی بخوای میتونی

بخدا قسم میتونی 

قطعا خیلی باهوشی که هندسه شدی بیست

پس شروع کن بخون

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.