خیلی فشار رومه.
نمیدونم. شاید ناشکریه. ولی اوضاع برای من و تحملم افتضاحه
مشکلاتم؟
۱. کنکور
تا الانهیچیبراش نخوندم. نمیدونمم باید چیکار کنم. چی بخونم. بابامم برامماز و اینا نگرفتکلا کلاس و آزمون ثبت نامم نکرد. همچنانم با اعتماد به نفس کامل به فکر مکانیک شریفم
۲. مدرسه.
امتحانای کلاسی رو رسما دارم گند میزنم. تا الانکلا یه ۲۰ گرفتماونمهندسه بود که از درسش خوشم اومد نشستم خوندمش
۳. ویولن.
دوسش دارما. ولی وقت تمرین ندارم بابامم نمیزاره برم. هر جلسه هم استادم هی غر میزنه که چرا اینجوریی. تو بیغیرتی که هیچکاری نمیکنی تو فلانی تو بیساری
۴. کلاس زبان .
علاقه ای ندارم. ۶ سال و خورده ایه دارم میرم. خب معتقدم از اینجا به بعد با فیلم و اینا هم میشه یاد گرفت دیگه بیخیال توروخدا وسط کنکور😭😭
۵. امتحانای دی
این مشکله امروز اضافه شده. میگن باید بیشتر از ۲ هفته طول نکشه و این وسط مدرسه هم بریم. ینی هر روز باید امتحان بدیم. شما فک کن من باید کلاسامم برم. ینی قید نمره خوب تو ترماول رو بزنم.
۶. وزنم و هیکلم.
وزنم ۶۷ عه قدم ۱۵۳. بیشترشم پایین تنه. ولی بازم. منچاقم دیگه. بابامخیلی بهم تیکه میندازه. مامانمم بهممیگه گوریل. کلا هرکی میبینتم یه جیزی از چاقیم میگه. دوستم دیشب داشت میگفت چاق نیستم و اینا همهمش بخاطر استرس های این روزاس. ولی حالم خوب نی. خیلی نابودم.
از خودممتنفرم. نمیدونم باید چیکار کنم. دلم میخواد تنها باشم. چندین ساعت گریه کنم.