2777
2789
عنوان

واکنش خانواده شوهرم به عمل بینی من

218 بازدید | 11 پست

مادر شوهرم اومد وای اصلا نه نزدیک من شد نه هیچی البته من اصلا توقعی نداشتم ولی حداقل میتونست ی دست بده من تازه عمل کرده بودم اومد رو مبل نشست گفت خیلی کار بدی کردی🫤و گفت وه وه چقد ورم ....دیگه نه نشست پیشم نه ی کلمه حرف زد من بهش گفتم غذارو بی زحمت سرهم کن چون اومده بودن برا ناهار اونجا رفت درستش کرد نصفشم نریخت رفت خیابون شوهرم اومد درستش کرد بعدم اومدن خورد و سریع رفت شهرشون بعد روز قبلش خواهر شوهرم اومد روز دوم که عمل کرده بودم با ی عالمه کبودی وحشتناک زیر چشم ورم زیاد که حس میکردم الان میپوکه چشمم گف توکه اصلا تعقیر نکرده دماغت🫤🫤🫤حالا زیر ی عالمه چسب و باند و‌گچ من هیچی نگفتم رفت فرداش دوباره اومد هنوز ننشسته بود گفت میگما تو اصلا دماغت تعقیر نکرده🫤 گفتم ورمه ورم داره بعدم بینی کوچک دیگه مد نیست برای تنفس هم خوب نیست می‌دونم دوباره میگه حتی این عادت رو داره جلو بقیه بگه من خیلی می‌خوام ناراحت نشن اما واقعا ناراحتم چرا اینجوری میکنن مکه ما چقد زنده هستیم چرا انقد بدن اصلا هیچی نگفتن نه گفتن چکار داری برات کنیم حالا منکه نمیگفتم نه ی کلمه خوب بمن زدن حداقل من حالم بهتر بشه حال من افتضاح بود مادرم نمیتونست بیاد کمرشو عمل کرده تا چندماه نمیتونه بیاد خیلی احساس تنهایی میکنم واقعا

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خواهر شوهر مادر شوهر کُلُ هُم همینن سعی کن خودتو ناراحت نکنی  و حرفاشون برات مهم نباشه ولی احترام بهشون بزار چه بد چه خوب مهم شوهرته  که  کمکت میکنه ایشلا هم مادرت زود خوب بشه بیاد پیشت  چون خودمم از مادرم دورم میفهممت 

برات مهم نباشه گلم به امید خدا ورم میخوابه بعد چند وقت زیباییش نشون میده 😍

ممنون عزیزم من فقط می‌خوام خوب بشم همین اما خیلی برام سواله چرا اینجورین برا سزارینم هم همینجور بودن خیلی خیلی بدتر و ظالم تر

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

به شوهرت بگو بهشون بگه وقتی میان شعورش ن رو خونه شون جا نذارن اگر هم نمی تونند ست رفتار کنن اصلا نیا ...

بخدا یعنی اصلا نیان میان چکار مثلا انگار تخت اجبارن خب نیان

ببین خواهر شوهر مادر شوهر کُلُ هُم همینن سعی کن خودتو ناراحت نکنی و حرفاشون برات مهم نباشه ولی احتر ...

ممنونم عزیزم خیلی سخته 

ممنون عزیزم من فقط می‌خوام خوب بشم همین اما خیلی برام سواله چرا اینجورین برا سزارینم هم همینجور بودن ...

برای من که حتی بچمو نمیخوان

دیگ برام مهم نیست 

باید یاد بگیری 

نه اینکه دلت گاهی نگیره 

اما مهم نباش برات